Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. července 2023 16:01
Čas čtení 1:22
Kateřina Viková

Syn slavných rodičů měl zakázaný Instagram i TikTok, dovolili mu je až na 15. narozeniny. Co mu otec s matkou vzkázali?

KULTURA FILMOVÉ OSOBNOSTI MATTHEW MCCONAUGHEY SOCIÁLNÍ SÍTĚ
Uložit Uložené

Matthew McConaughey a jeho manželka Camila Alves dali svému synovi Levimu Alves McConaugheymu k patnáctým narozeninám účty na sociálních sítích. Z přítomnosti syna na Instagramu a TikToku jsou však nervózní.

Levi McConaughey oslavil v pátek 7. července patnácté narozeniny. Na svém novém profilu na Instagramu zveřejnil video, ve kterém se představil a sdílel několik momentů ze svého života. Je na nich vidět, jak surfuje, vaří nebo jezdí na snowboardu. Své účty na sociálních sítích plánuje využít k tomu, aby hovořil o své lásce k surfování, módě a své rodině.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Levi McConaughey (@levimcconaughey)

Leviho rodiče však přiznali, že se cítí „nervózní“ z toho, že povolili teenagerovi zaregistrovat se na Instagramu a TikToku. McConaughey a Alves ve společném videu popřáli Levimu k narozeninám, ale také otevřeně hovořili o svých obavách z toho, že se jejich dítě připojí na sociální sítě.

Všichni vrstevníci profil na Instagramu dávno mají 

„Hej kámo, tvoje máma je dnes trochu nervózní... Jedním z darů, které ti dáváme, je, že ti dnes umožňujeme připojit se do světa sociálních médií.“ Alves dodala: „Mluvíme o tom už dlouho. Připravovali jsme se na to... Ano, mluvíme o tom vlastně už tři roky. Všichni jeho vrstevníci už jsou na sítích dlouho, my jsme ho drželi zpátky.“ Leviho rodiče, kteří jsou manželé od roku 2012, řekli, že jsou přesvědčeni, že Levi „ví, kým je“.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Matthew McConaughey (@officiallymcconaughey)

McConaughey řekl: „Ví, co dělá. Myslím, že to zvládne. Má skvělý příběh, který může vyprávět, sdílet. Chci vám všem dát vědět, že se mezi vás připojil velmi cool a respektující mladý muž, Levi McConaughey, a doufám, že všichni uděláte maximum, abyste se k němu chovali stejně. Levi, užij si dobrodružství, sdílej svůj příběh a vyměňuj si názory s lidmi tam venku,“ vzkázal chlapci jeho otec.

Být tátou je to nejdůležitější, říká herec

Hvězda filmu Interstellar dříve otevřeně mluvila o otcovství. Magazínu People řekl, že být otcem bylo „to jediné, čím kdy chtěl být“. V rozhovoru z roku 2020 řekl: „Být tátou byl vždycky můj jediný sen. Nedokážu si představit nic důležitějšího.“  

„Myslím, že to, co dělám nejčestněji, je, že vychovávám tři samostatné, svědomité a sebevědomé děti.“ McConaughey a Alves mají tři děti – 15letého Leviho, 13letou dceru Vidu a 10letého syna Livingstona.

Anketa:
Co si myslíš tom, že Levimu dovolili rodiče používat sociální sítě až nyní?
Zakazovat sociální sítě je správné, sociální sítě mohou mít špatný vliv na psychiku mladých lidí.
Souhlasím s tím, ale jen u mladších dětí, zakazovat sítě 15letému je už moc.
Svému dítěti bych sociální sítě nikdy nezakázal*a.
Zakazovat sociální sítě je správné, sociální sítě mohou mít špatný vliv na psychiku mladých lidí.
59 %
Souhlasím s tím, ale jen u mladších dětí, zakazovat sítě 15letému je už moc.
34 %
Svému dítěti bych sociální sítě nikdy nezakázal*a.
6 %
Domů
Sdílet
Diskuse