Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
9. července 2023 15:51
Čas čtení 0:34
Veronika Dlesková

Elton John odehrál poslední koncert svého posledního turné. „Hrát pro vás byl můj důvod k životu,“ řekl

Elton John odehrál poslední koncert svého posledního turné. „Hrát pro vás byl můj důvod k životu,“ řekl
Zdroj: TASR/Michal Svítok
HUDBA ELTON JOHN HUDBA KONCERTY
Uložit Uložené

Britský zpěvák a skladatel Elton John v sobotu večer ve Stockholmu odehrál poslední koncert svého posledního turné, v rámci kterého stihl od roku 2018 více než 330 koncertů.

Elton John v sobotu večer odehrál závěrečný koncert svého posledního turné Farewell Yellow Brick Road. Na závěrečné vystoupení ve Stockholmu se přišly podívat desítky tisíc lidí. „Hrát pro vás byl můj důvod k životu a vy jste byli naprosto úžasní,“ řekl dle BBC John na konci koncertu. 

Doporučeno
Outfit recap z KVIFF: Kdo byl hvězdou festivalu a kdo měl róbu inspirovanou pivem?
Outfit recap z KVIFF: Kdo byl hvězdou festivalu a kdo měl róbu inspirovanou pivem? 7. července 2023 15:30

Šestasedmdesátiletý zpěvák za svou více než padesátiletou kariéru získal pět cen Grammy a zvládl vystoupit na bezmála 4 600 představeních po celém světě. Na konci sobotního večera potvrdil, že „už nikdy nepojede na tour“. Naznačil ale, že by se fanoušci mohli dočkat alespoň „jednorázových akcí“. 

Turné Farewell Yellow Brick Road John zahájil v roce 2018 v Severní Americe. Odehrál v rámci něj více než 330 koncertů, na které zavítalo více než 6 milionů fanoušků. V Praze vystoupil v roce 2019. Podle časopisu Billboard jde o jedno z nejvýdělečnějších turné v historii, kdy prodej lístků překonal hranici 900 milionů dolarů. 

Domů
Sdílet
Diskuse