Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. července 2023 15:30
Čas čtení 0:43
Radim Šlechta

„Ta podoba nás dostala!“ Štěpán Kozub si zahraje slavného spisovatele

„Ta podoba nás dostala!“ Štěpán Kozub si zahraje slavného spisovatele
Zdroj: No Stress Production
NEWS ŠTĚPÁN KOZUB
Uložit Uložené

V kinech se film objeví nejdřív za dva roky.

Štěpán Kozub si v chystaném filmu zahraje slavného českého spisovatele Jaroslava Haška. Režírovat jej bude David Lanka, jeden z tvůrců filmu Spolu, kde se Kozub objevil po boku Veroniky Žilkové coby duševně nemocný člověk. Studio No Stress Production o tom informovalo na svých sociálních sítích.

Doporučeno
Štěpán Kozub si během vystoupení dělal legraci z romské genocidy Štěpán Kozub si během vystoupení dělal legraci z romské genocidy 6. ledna 2023 11:19

„Čeká mě další velká výzva! Dostal jsem příležitost zahrát si jednoho z největších spisovatelů naší historie Jaroslava Haška, autora legendárního Švejka. Hašek byl opravdu pozoruhodná osobnost a mě velmi těší, že mám tu možnost jej hrát. Natáčení vypukne v příštím roce, nicméně už teď zveřejňujeme plakát!“ okomentoval novou roli herec na svém Instagramu.

Doporučeno
Deadpool 3: Hugh Jackman v devadesátkovém kostýmu je daddy, kterého potřebujeme Deadpool 3: Hugh Jackman v devadesátkovém kostýmu je daddy, kterého potřebujeme 11. července 2023 11:01

Tvůrčí tým snímku prý podoba Kozuba s Haškem „dostala“. „O tom, ze Štěpán si v našem chystaném filmu s prostým názvem Hašek tohohle legendárního pijana, recesistu, anarchistu a autora nesmrtelného Švejka zahraje s gustem, není pochyb...“ uvádí produkce na Facebooku.

Snímek je momentálně ve fázi preprodukce. Do kin by se měl dostat v roce 2025. Kozub se v minulém roce objevil například v komedii Grand Prix, zmíněném rodinném dramatu Spolu nebo ve Tři Tygři ve filmu: JACKPOT, který vycházel z postav improvizovaných skečů divadla Mír.

Domů
Sdílet
Diskuse