Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
11. července 2023 11:01
Čas čtení 0:48
Radim Šlechta

Deadpool 3: Hugh Jackman v devadesátkovém kostýmu je daddy, kterého potřebujeme

Deadpool 3: Hugh Jackman v devadesátkovém kostýmu je daddy, kterého potřebujeme
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY HUGH JACKMAN MARVEL MARVEL FILMY ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Deadpool 3 přinese vyšperkovanou verzi Wolverina.

V průběhu let jsme si zvykli, že východiskem pro mutanty Charlese Xaviera jsou tmavomodré, černé nebo šedivé uniformy a na barvy jsme v sérii X-Men mohli zapomenout. Především u Hugha Jackmana jako Wolverina se jeho filmový vizuál zásadně lišil od toho komiksového, který byl zásadně žlutý. Zdá se ale, že ve filmu Deadpool 3 se Jackman své kreslené podobě přiblíží.

Doporučeno
Joaquin Phoenix se jako Napoleon Bonaparte dere k moci v ukázkách na nový velkofilm Ridleyho Scotta Joaquin Phoenix se jako Napoleon Bonaparte dere k moci v ukázkách na nový velkofilm Ridleyho Scotta 10. července 2023 15:45

Ryan Reynolds, představitel úspěšného marvelovského antihrdiny, zveřejnil na instagramovém příběhu fotku z natáčení, kde se Hugh podobá animované verzi Wolverina z devadesátých let. Kromě toho minulý týden vyšlo na veřejnost, že se ve třetím díle série vrátí Jennifer Garner jako Elektra Natchios, kterou si můžeš pamatovat z nepříliš oblíbeného Daredevila z roku 2003.

Fanoušky původní řady o mutantské škole nedávno potěšila i přítomnost Patricka Stewarta jako profesora Xaviera ve filmu Multiverse of Madness. To by společně s hudebními motivy devadesátkového pořadu X-Men v novém seriálu Ms. Marvel mohlo naznačovat, že se teenageři se speciálními schopnostmi dostanou do MCU. 

Doporučeno
„Ta podoba nás dostala!“ Štěpán Kozub si zahraje slavného spisovatele „Ta podoba nás dostala!“ Štěpán Kozub si zahraje slavného spisovatele 10. července 2023 15:30

V devadesátkových dětech teď rezonuje otázka, kdo z nich se kromě Wolverina v nadcházejícím filmu objeví. Odpovědi se nám všem dostane 3. května 2024, kdy se Deadpool 3 dostane na stříbrná plátna.

Domů
Sdílet
Diskuse