Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. července 2023 13:33
Čas čtení 0:37
Veronika Dlesková

Byl jednou jeden... život se vrací. Seriál našeho dětství je opět dostupný online s českým dabingem

Byl jednou jeden... život se vrací. Seriál našeho dětství je opět dostupný online s českým dabingem
Zdroj: Cartoon Czentral
FILMY A SERIÁLY NEJLEPŠÍ SERIÁLY
Uložit Uložené

Oblíbený seriál, který učí děti o fungování lidského těla, je opět dostupný s českým dabingem. Vysílat ho začala Česká televize, která seriál zpřístupnila i online na iVysílání.

Legendární francouzský seriál Byl jednou jeden... život je jedním z kinematografických počinů, které si každý rád připomene s českým dabingem. Ten ale dlouho nebyl dostupný online. Série se již dříve objevila například na Netflixu, ten ji ale poskytoval jen s titulky. 

Nově seriál začala vysílat Česká televize, která ho nabízí i s českým dabingem. Kromě toho ho zpřístupnila i na své online platformě iVysílání, kde od začátku července můžeš zhlédnout všech 26 epizod. 

Byl jednou jeden... není jen o fungování lidského těla. Další série byly vydány například o slavných vynálezcích, dějinách světa nebo o vesmíru. 

Hra s tematikou slavného seriálu

Polský tým Gambit Games Studio pracuje na hře, jejíž předlohou bude právě seriál Byl jednou jeden... život. Mělo by jít o singleplayerovou hru, která bude umožňovat spolupráci více hráčů či hráček, aby si ji například rodič mohl užít s dítětem. Hra se bude jmenovat Once Upon a Time... Life: Origins a měla by vyjít v letošním roce. 

Anketa:
Sleduješ filmy a seriály s dabingem, nebo v originále?
Preferuji dabing.
Koukám v původním znění.
Preferuji dabing.
71 %
Koukám v původním znění.
29 %
Domů
Sdílet
Diskuse