Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
16. srpna 2023 14:00
Čas čtení 4:01
Denisa Šútorová

Šest značek, které prodávají kvalitní lněné košile s originálními designy

Šest značek, které prodávají kvalitní lněné košile s originálními designy
Zdroj: DMRACREATOR • BY DANIELLA
MÓDA
Uložit Uložené

Na našem seznamu najdeš nadčasovou klasiku i neotřelé designy, které zaujmou asymetrickým střihem i artovým potiskem.

Ani v běhu neustále se proměňující módy a neutuchajících změn v oblasti trendů se lněné košile neztratí. Není se čemu divit, v zimě tě len zahřeje a v létě příjemně chladí. K tomu je to nadčasový materiál, který vypadá dobře v téměř jakémkoliv provedení.

Přímým důkazem toho jsou následující značky, jež nabízejí široký výběr lněných košil nekonvenčních střihů s poutavými potisky, které drží krok s nejnovějšími módními trendy.

& Other Stories

Náš seznam otevíráme švédskou značkou & Other Stories. Zákazníci a zákaznice z celého světa si ji zamilovali pro její různorodost a nadčasové střihy. V široké nabídce si přijdou na své módní nadšenci různých stylů, které však zároveň spojuje smysl pro detail, nevšední design a individualitu.

& Other Stories, linenshirt, linenshirts
Zdroj: & Other Stories

Lněné košile od & Other Stories se vyznačují nápaditými střihy, které i basic outfit pozvednou na vyšší level. Originální detaily totiž nechybí ani klasickým či minimalistickým modelům. V sortimentu najdeš nadčasovou klasiku, oversized varianty, ale také přiléhavé a smyslné kousky. Nicméně nás nejvíce uchvátila nabídka asymetrických lněných košil. Ty jsou skvostem na trhu doma i v zahraničí.

& Other Stories, linenshirt, linenshirtsbrands
Zdroj: & Other Stories

Výbornou volbou jsou též unisex kousky s originálními řešeními v pase či v oblasti dekoltu. Pozornost si zaslouží především lněná košile s plisovanými detaily z kolekce SAVOIR COLLECTION LINEN. Velkou předností značky je navíc i její dostupnost. Konkrétně tenhle náš tip se cenově pohybuje okolo 2 tisíc korun.

Banana Republic 

Americkou značku Banana Republic založili v roce 1978 manželé Mel a Patricia Zieglerovi s cílem přinést na trh stylové oblečení na cesty. Přestože ji pět let nato odkoupila společnost GAP (pod kterou patří dodnes), úspěšně se jí daří zachovat původní filozofii.

Design košil připomíná styl postav ze seriálu Succession či přeplněný TikTok s hashtagem „old money“ (anebo „quiet luxury“). Navzdory estetice seriálových boháčů tě však překvapí dostupnost cen, které se pohybují kolem 1 900 korun.

bananarepublic
Zdroj: Banana Republic


Kromě toho, že tě lněné modely od Banana Republic ohromí svou nadčasovostí, oceníš u nich také velmi promyšlený barevný výběr, který se zaměřuje zejména na zemité a pastelové odstíny. Skvělé oživení v nabídce značky představuje pak proužkový print, sem tam zahlédneš ale i červenou či královskou modř.

bananarepublic, linenshirt
Zdroj: Banana Republic

Poznávacím znamením lněných košil od Banana Republic je jejich prodloužený střih, jenž je specifický pro většinu modelů. Právě ten jim zajišťuje nekonečnou univerzálnost. Nech košili volně, ležérně nezastrčenou, nos ji přes plavky nebo ji zakasej do kalhot jako na prvním obrázku nahoře. Tento konkrétní model z prémiového lnu nás zaujal ovšem i rukávy a výstřihem.

Čti na další straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 1 z 3
Domů
Sdílet
Diskuse