Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. srpna 2023 v 11:07
Čas čtení 0:57
Tereza Šnajdrová

Nikdy nepoužívej hotelová mýdla a šampony, varuje manažerka. Prozradila, proč by se jich ani nedotkla

Nikdy nepoužívej hotelová mýdla a šampony, varuje manažerka. Prozradila, proč by se jich ani nedotkla
Zdroj: Pexels/Sora Shimazaki/volně k použití
ZAJÍMAVOSTI CESTOVÁNÍ ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Video, na kterém pracovnice hotelu ukazuje, proč bys nikdy neměl*a používat tamní mýdla a šampony, se na TikToku stalo virálním.

Na TikToku se objevilo video, které varuje před používáním mýdel, šamponů a tělových krémů v hotelích, píše web Indy100. Natočila jej žena, která podle bia na profilu pracuje jako manažerka hotelu, a video během pár dnů zhlédl více než milion lidí. „Tady je moje rada pro vás. Nikdy nepoužívejte hotelové produkty. Proč? Protože nejsou bezpečné,“ radí žena.

Doporučeno
Love Island se vrací na televizní obrazovky. Získej Golden Ticket a dostaň se do vily i ty Love Island se vrací na televizní obrazovky. Získej Golden Ticket a dostaň se do vily i ty 3. srpna 2023 v 15:29

Následně odšroubovala víčko od šamponů a mýdel a uživatelstvu na TikToku tak demonstrovala, jak snadno do nich lze přidat cokoli jiného. „Lidé i pracující v hotelích do nich mohou přidat barvu na vlasy, peroxid, cokoli. Nikdy tyto věci nepoužívejte,“ zopakovala tiktokerka.

„Na cesty si vždy vozím svoje vlastní produkty. Pokud si nepřivezete vlastní, raději zavolejte na recepci a požádejte o čerstvou sadu,“ dodala. 

Pod virálním videem se rozpoutala diskuse, v níž si lidé nejčastěji stěžují na to, že hotely již nenabízí miniaturky. „Stýská se mi po dobách, kdy byly miniatury standardem. Tyhle sdílené lahve nesnáším,“ napsal jeden z uživatelů. „Vždycky na to myslím. Mám hrozný strach, že dá někdo do lahve peroxid,“ přidávají se další.

Podobná videa se těší čím dál větší popularitě. Před nedávnem jedna z letušek promluvila o tom, co by si lidé rozhodně nikdy neměli dávat na palubě letadla. Jiná uživatelka pracující v hotelu zase varovala před věcmi, kterých by se v hotelu rozhodně nedotýkala. „Velkým no go je hotelový kýbl s ledem. Slyšela jsem, co všechno s ním lidé dělají za nemravnosti,“ uvedla. 

Doporučeno
Letušky radí, jaké jídlo a nápoje by sis na palubě letadla nikdy neměl*a dávat Letušky radí, jaké jídlo a nápoje by sis na palubě letadla nikdy neměl*a dávat 19. června 2023 v 17:17
Domů
Sdílet
Diskuse