Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. srpna 2023 11:58
Čas čtení 0:44
Martin Adam Pavlík

VIDEO: Strkanice na posledním staredownu. Jake Paul a Nate Diaz se dnes poperou v ringu

VIDEO: Strkanice na posledním staredownu. Jake Paul a Nate Diaz se dnes poperou v ringu
Zdroj: Instagram/Jake Paul/Most Valuable Promotions
SPORT BOJOVÉ SPORTY BOX JAKE PAUL
Uložit Uložené

Už v noci se poperou v boxerském ringu.

Bývalý youtuber Jake Paul se už dnes v noci postaví do boxerského ringu proti legendárnímu zápasníkovi Nateu Diazovi. Síly si změří v American Airlines Center v Dallasu. Jejich duel je vypsán na deset kol.

Doporučeno
V Africe kopal diamanty a policejní psi ho málem zabili. UFC bojovník šokoval svět i The Rocka svým neuvěřitelným příběhem V Africe kopal diamanty a policejní psi ho málem zabili. UFC bojovník šokoval svět i The Rocka svým neuvěřitelným příběhem 2. srpna 2023 14:00

Podívej se na jejich poslední staredown před zápasem. Byl plný strkání a nechybělo moc k tomu, aby se do sebe oba pustili. Zatímco Diaz se pokusil o kop, Paul zase udeřil pěstí do prázdna, protože oba raději oddělila ostraha.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Helen Yee (@helenyeesports)

Není tajemstvím, že se tihle dva nesnášejí. Na poslední tiskové konferenci se po jejich staredownu situace pořádně vyhrotila a týmy obou zápasníků se začaly bít. Všemu předcházel ostrý „trash talk“, kterým se Paul snažil o dvanáct let staršího veterána vyprovokovat.

Paul, přezdívaný The Problem Child, řekl, že v ringu ukončí soupeřovu kariéru a že ho doslova zabije. Prý je totiž tyran, který hází na lidi láhve s vodou, škrtí nevinné na ulici (narážel na incident, kdy Diaz v sebeobraně uspal chlapíka před barem) a neustále kouří marihuanu. Prý není tím správným vzorem.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa ESPN MMA (@espnmma)



Domů
Sdílet
Diskuse