Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. srpna 2023 v 14:23
Čas čtení 0:34
Vincenc Novák

Nejhorší český film roku je nově na Netflixu. Cool Girl! má šanci porazit i Ostrov s Jiřím Langmajerem

Nejhorší český film roku je nově na Netflixu. Cool Girl! má šanci porazit i Ostrov s Jiřím Langmajerem
Zdroj: Donart Film
ČESKO ČESKÉ FILMY
Uložit Uložené

Do rodiny českých filmů na Netflixu nově přibyl snímek Cool Girl!, který se v diváckých recenzích pohybuje v černých číslech. I přes slabé hodnocení má však šanci divácky uspět.

Podle recenzí patří filmu Cool Girl! titul nejhoršího tuzemského snímku letošního roku. Na ČSFD dosáhl hodnocení pouhých devíti procent, což z něj dělá 36. nejhorší český film všech dob. I přes velmi nízké hodnocení však na novinku režiséra Jeremyho Tichého zašlo do kina už více než 27 tisíc diváků.

Doporučeno
Český Ostrov je jako Survivor, kde všem přeješ prohru a utrpení Český Ostrov je jako Survivor, kde všem přeješ prohru a utrpení 2. února 2023 v 8:30

Nyní, téměř tři měsíce po premiéře, Cool Girl! zamířil na Netflix. Díky slušné sledovanosti v kinech má šanci porazit aktuální českou netflixovou jedničku, kterou je film Ostrov s Jiřím Langmajerem v hlavní roli. Ten se v čele top 10 drží již tři týdny. 

Film Cool Girl! vznikl na motivy stejnojmenné knihy spisovatelky Leny Valenové, která vypráví příběh tří dívek s rodinnými či milostnými problémy. Dívky se rozhodnou přihlásit do soutěže s názvem Cool Girl! a doufají, že se jim podaří nasměrovat své životy správným směrem. V hlavních rolích hrají influencerky Anna Šulcová, Dominique Alagia a Kristal Shine.

Domů
Sdílet
Diskuse