Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. srpna 2023 v 13:00
Čas čtení 1:06
Vincenc Novák

Český Big Brother láká na výhru dva a půl míče, jak se do legendární reality show přihlásit?

Český Big Brother láká na výhru dva a půl míče, jak se do legendární reality show přihlásit?
Zdroj: TASR/Zuzana Eižmáriková
ČESKO
Uložit Uložené

Je ti alespoň 18 let, lákají tě nové výzvy a chceš v životě udělat opravdovou šílenost? Zkus štěstí a přihlas se na casting do nové řady úspěšné reality show Big Brother!

Kultovní pořad se na české obrazovky vrací po dlouhých osmnácti letech. Princip soutěže spočívá v tom, že jednotliví účastníci se na několik týdnů nastěhují do uzavřené vily, kde všudypřítomné kamery zaznamenávají každý jejich krok.

Doporučeno
„Zničilo mi to život,“ říká účastník reality show Love Is Blind. Málem skončil na ulici „Zničilo mi to život,“ říká účastník reality show Love Is Blind. Málem skončil na ulici 8. srpna 2023 v 16:16

Big Brother, kterému patří titul historicky nejúspěšnější reality show na světě, se na podzim objeví na obrazovkách televizí Nova a Markíza. První a zatím poslední řadu soutěže mělo české diváctvo možnost sledovat v roce 2005. Na vítěze čeká odměna 2,5 milionu Kč. 

Nová řada přinese nové prvky show

Big Brother v současné době prožívá svoji „renesanci“ hned v několika zemích po celém světě. „Big Brother nikdy nebyl relevantnější než v době, kdy sociální sítě zásadně změnily způsob vnímání soukromí,“ uvedla pro web tv.nova.cz ředitelka programu TV Nova a TV Markíza Silvia Majeská a doplňuje: „Naše verze Big Brothera přinese nové prvky show a věříme, že bude divačky a diváky bavit.“

Doporučeno
Účastník Big Brothera při natáčení sexuálně napadl jednu z účastnic, když spala. Půjde za to do vězení Účastník Big Brothera při natáčení sexuálně napadl jednu z účastnic, když spala. Půjde za to do vězení 18. dubna 2023 v 13:27

Jak se přihlásit a na co si dát pozor?

Podmínkou účasti v soutěži je dosažení věku alespoň 18 let, horní hranice není stanovena. K přihlášení na casting stačí vyplnit formulář, jejž najdeš na webu TV Nova, kde stojí, že vítáni jsou hráči s vlastním názorem, odvážlivci, kteří se nebojí nových výzev, a všichni, kteří jsou připraveni stát se součástí velké hry.

Soutěž si od svého počátku nese dost kontroverzí, takže pokud se k přihlášce odhodláš, máme pro tebe jednu radu – pořádně si přečti všechna pravidla a smlouvy. V minulosti se například ukázalo, že na stanici CBS museli soutěžící mimo jiné podstoupit testy na pohlavně přenosné choroby a zároveň přijmout riziko, že mohou mít sex s někým, kdo může mít HIV nebo pohlavně přenosnou chorobu navzdory výsledkům těchto testů. No, tak ať ta výhra stojí za to. 

Domů
Sdílet
Diskuse