Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. srpna 2023 14:18
Čas čtení 0:32
Radim Šlechta

Tohle je lord pejswag. Policie zachránila zvíře s top dripem ze spárů opilé majitelky

Tohle je lord pejswag. Policie zachránila zvíře s top dripem ze spárů opilé majitelky
Zdroj: BTP
NEWS OCHRANA ZVÍŘAT ZVÍŘATA
Uložit Uložené

Policie v Birminghamu zachránila psa z nedostačující péče opilé majitelky. Lidé jeho outfit buď milují, nebo nenávidí. Na jakou stranu se přidáš ty?

Internet pobavil švihácký pes v modré košili, kterého policie zabavila majitelce. Říká se, že první zdání často klame, a rčení platí i v tomto případě. Přestože měl pejsek neoddiskutovatelný drip, jeho život byl velmi těžký.

„Dostali jsme upozornění, že majitelka se opíjí a svého mazlíčka zanedbává. Policisté se dostavili na místo a zajistili pohodu psa, zatímco probíhá další vyšetřování s cílem zjistit případné přestupky,“ uvedla policie na X (dříve Twitter, pozn. red.).

pes, drip
Zdroj: BTP

V komentářích lidé vzkazovali oddělení, že by kromě přestupku v souvislosti s péčí o domácí mazlíčky měli také řešit prohřešek proti módě. Jiní lidé ale pejskovi outfit pochválili s tím, že k němu modrá košile skvěle ladí.

Anketa:
Jak se ti líbí pejskův outfit?
Má drip.
Volej módní policii!
Má drip.
89 %
Volej módní policii!
11 %

Tak jako tak je pes nyní v rukou policistů a podle výrazu tváře strážníka se dá soudit, že aspoň na chvíli našel místo, kde se bude cítit líp.

Domů
Sdílet
Diskuse