Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. září 2023 11:05
Čas čtení 0:58
Vojtěch Vanda

Láska, sex a miliony. Začíná Love Island, mrkni na všechny soutěžící a rozhodni o složení prvních párů ve vile

Láska, sex a miliony. Začíná Love Island, mrkni na všechny soutěžící a rozhodni o složení prvních párů ve vile
Zdroj: Love Island / Voyo
FILMY A SERIÁLY ČESKO LOVE ISLAND
Uložit Uložené

Štěstí ve hře nemusí nutně znamenat neštěstí v lásce, ostatně důkazem je úspěšná reality show Love Island. Česko-slovenská verze v září startuje svou třetí sezonu, v níž půjde nejen o lásku, která nerezaví, ale také o dva miliony korun.

Heslem Love Islandu je samozřejmě láska, ale také stabilita a jen ten nejstabilnější pár si nakonec může sáhnout na milionovou výhru. Důkazem, že to jde, jsou třeba vítězové první série Martin Kulhánek a Laura Chrebetová, kteří se na konci letošních prázdnin vzali. A kdo že to ve vile bude? Zatím známe pouze jména: Adriana, Chris, Claude, Honza, Lu, Majka, Mariam, Rachel, Sandro a Venis.

Adriana.Chris.Claude.Honza.
Zobrazit galerii
(10)

Desítka srdíček, jak nazývá produkce reality show své soutěžící, je připravena na v pořadí již třetí sérii Love Islandu, která se odehraje v jedné z vil na španělském ostrově Gran Canaria na Kanárských ostrovech. Částečně bude jejich osud v jejich rukách, slovo budou mít ale i diváci, zejména mladá generace, na niž produkce mířila.

„Oslovit současnou mladou generaci tak, že u jedné konkrétní reality show stráví několik týdnů intenzivní divácké zkušenosti, aktivně ji komentují, a dokonce ovlivňují skrze sociální sítě a upřímně fandí účastníkům, není v dnešní době nic samozřejmého. Jsem nadšená, že prostřednictvím fenoménu jménem Love Island u toho budeme už potřetí,“ uvedla programová ředitelka TV Nova a Markízy Silvia Majeská.

Doporučeno
Záleží na velikosti penisu? A můžu ovlivnit chuť spermatu a poševních šťáv? S Klárou Kloudovou odpovídáme na otázky ohledně sexu Záleží na velikosti penisu? A můžu ovlivnit chuť spermatu a poševních šťáv? S Klárou Kloudovou odpovídáme na otázky ohledně sexu 27. dubna 2024 9:00

Diváci mohou již nyní hlasovat prostřednictvím aplikace Love Island, jak budou vypadat první páry. První možnost ovlivnit dění před obrazovkami budou mít do sobotních 20 hodin.

Soutěž bude moderovat Zorka Hejdová. První díl si diváci budou moci pustit v pondělí 4. září na Voyo. Každý týden se pak na Voyo objeví hned šest dílů. Se zpožděním je pak možné reality show sledovat na Nově Fun ve 21:45.

Domů
Sdílet
Diskuse