Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
9. září 2023 14:51
Čas čtení 0:54
Ilona Hobzová

Ona s polštářem, on v ponožkách. Kanye West a Bianca Censori předvedli další podivný outfit

Ona s polštářem, on v ponožkách. Kanye West a Bianca Censori předvedli další podivný outfit
Zdroj: Rachpoot/Bauer-Griffin/GC Images
ZAJÍMAVOSTI KANYE WEST ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Od teď může Bianca Censori svoje „oblečení“ nakupovat i v obchodech s nábytkem.

Je to jen pár dní, co manželé dostali v Benátkách od luxusní lodní společnosti Venezia Turismo Motoscafi doživotní zákaz přepravy na jejích plavidlech. Nyní plní Bianca Censori sociální sítě znovu. Může za to outfit, který vynesla ve Florencii. Hovořit v jejím případě o oblečení příliš nelze.

Inspirace na halloweenský kostým, smějí se lidé

Zatímco rapper do ulic Florencie vyrazil jen v ponožkách, jeho žena oblékla oblíbené tělové punčocháče a průhledné boty. Není jasné, jaký top – a zda vůbec nějaký – Bianca zvolila. Kolemjdoucí totiž nejvíce zaujala fialovým polštářem, kterým si obnažený hrudník zakrývala. Takto oděná vyšla architektka do víru města dvakrát, poprvé ve čtvrtek na večeři a poté následující den ráno, kdy s manželem vyrazili do luxusního butiku.

Lidé začali její outfit okamžitě probírat na sociálních sítích. Někteří z nich navrhli, že se blíží Halloween a mohlo by jít o skvělý nápad na originální kostým. 

Páru hrozila v Itálii dokonce pokuta nebo pobyt za mřížemi. Během pobytu v Benátkách se řešilo také podezření z veřejného pobuřování. Dvojice si měla během plavby užívat intimní chvíle, což na fotografiích zachytili paparazzi. Během toho, co fanoušci fotili Westův zadek, měla Bianca hlavu mezi jeho nohama. Zdá se ale, že ani doživotní ban v Benátkách dvojici od kontroverzí neodradil. 

Domů
Sdílet
Diskuse