Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
17. září 2023 11:30
Čas čtení 0:59
Kateřina Viková

Špatná zpráva pro fanoušky a fanynky Drakea. Rapper odložil vydání nového alba

Špatná zpráva pro fanoušky a fanynky Drakea. Rapper odložil vydání nového alba
Zdroj: Instagram/@champagnepapi
HUDBA DRAKE RAP
Uložit Uložené

Rapper Drake odložil vydání svého osmého studiového alba s názvem For All the Dogs kvůli probíhajícímu It's All a Blur Tour s 21 Savagem. Album vyjde 6. října.

Drake oznámil nové datum vydání nejnovějšího alba na instagramovém story v pátek večer, informoval server Variety. „Dilema, kterému čelím, je buď zrušit koncerty, abych dokončil album, nebo dokončím misi a album vydám před posledním vystoupením. Dlužím vám všechny ty vzpomínky, které budujeme, a cokoliv jsme zmeškali, určitě nahradíme. For All the Dogs 6. října. Je to jedině správně…“

Drake sdílel původní datum vydání na svém Instagramu 6. září spolu s videozáznamem svého otce Dennise Grahama. Album mělo vyjít 22. září.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený champagnepapi (@champagnepapi)

Na novou desku rappera z Toronta již několik týdnů upozorňují teasery. Album má navázat na desku Her Loss, na které spolupracoval s 21 Savagem, se kterým je aktuálně na turné po Spojených státech.

Projekt je součástí kampaně k vydání básnické knihy Titles Ruin Everything, kterou napsal společně se skladatelem Kenzou Samirem. „Nevím, jestli jsem někdy v životě chtěl, aby lidé kupovali nebo podporovali něco víc než tohle,“ napsal. Příspěvek na sociálních sítích obsahoval i odkaz, kde bylo původně album odhaleno. „Říkáte, že se vám stýská po starém Drakeovi, nepokoušejte mě. For All The Dogs,“ stálo v příspěvku, který oznámil vznik alba.

Doporučeno
Ďáblice v rouše beránčím Doja Cat se vrací s rapovým přídavkem. Scarlet 2 CLAUDE navazuje na démonické a krví nasáklé CD Ďáblice v rouše beránčím Doja Cat se vrací s rapovým přídavkem. Scarlet 2 CLAUDE navazuje na démonické a krví nasáklé CD 19. dubna 2024 15:00

Drake v posledních třech letech vydává každý rok sólové album. For All the Dogs následuje po Honestly, Nevermind z roku 2022 a Certified Lover Boy z roku 2021, které obě obsadily první místo žebříčku alb Billboard. Na začátku tohoto roku kanadský rapper řekl, že přemýšlí o vydání dalšího alba jednoduše proto, že „se možná začne nudit a udělá další“.

Domů
Sdílet
Diskuse