Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Čteš poslední stranu článku:
Jak se z transfobní Emmy Roberts stala celosvětová hvězda? Narodila se tak

Endometrióza a první problémy obyčejných lidí

Ve dvaceti letech byla herečce diagnostikována endometrióza, která může ovlivnit plodnost. Dle herečky její potíže a stížnosti na vysilující křeče lékař odbýval, což je zkušenost, kterou popisují také ostatní ženy, jež nemají přístup k péči hollywoodských hvězd. Teprve když Emma vyhledala ženskou lékařku, začala její příznaky brát vážně. Roberts si následně vyslechla zprávu, že zpoždění v diagnóze pravděpodobně ovlivní její šance na dítě. 


„Nebyla jsem rozzuřená, ale cítila jsem tíhu okamžiku,“ svěřila se v rozhovoru pro Tatler. „Seděla jsem sama se sebou a říkala si, že naštěstí znám starší ženy, které jsou skvělým vzorem toho, že člověk nepotřebuje děti, aby byl šťastný, a tak jsem si řekla, že se buď stanu, anebo nestanu rodičem, ale ať už to bude cokoli, chtěla jsem to radikálně přijmout. Zmrazila jsem si vajíčka, ale nakonec se mi podařilo počít přirozeně,“ dodala.


Kromě herectví se Emma Roberts věnuje také podnikání. V roce 2017 založila se svou nejlepší kamarádkou Karah Preiss online knižní klub Belletrist, což ve francouzštině znamená krásná spisovatelka. To, co začalo jako vášnivý projekt na Instagramu, se nepřekvapivě rozvinulo v nesmírně úspěšnou značku s více než čtvrt milionem sledujících na Instagramu a produkční odnoží, díky níž Roberts adaptuje knihy pro televizi a film.

Rozmazlený spratek, který se na lidi dívá shora

Podle lifestylové novinářky Kyndall Cunningham byla Roberts vždy jednou z těch celebrit, o kterých lidé tušili, že jsou „špatné“, ale nezajímali se o ně natolik, aby neustále vytahovali jejich prohřešky z minulosti, jako třeba u sester Kardashianových. „Možná není náhoda, že si vysloužila pochvalu za role usmrkaných, protivných holek v AHS: Coven a Scream Queens od Foxu. Přesto si myslím, že nikdo nikdy nebyl tak zvědavý na to, zda má neteř Julie Roberts a dcera Erica Robertse slušný morální charakter. Tedy až do tohoto týdne,“ říká ve své eseji Cunningham.


Před několika týdny navíc obletělo svět video, na němž Roberts vychází ze svého knihkupectví v Hamptons ve stejnou chvíli, kdy tam nakupuje i bývalý prezident Bill Clinton. Na videu prochází dveřmi, které opravuje dělník. Při východu do něj téměř vrazí a vyštěkne na něj, aby uhnul z cesty.


Zpočátku se zdálo, že internet náhodnost videa s bývalým prezident Billem Clintonem spíše pobavila. Nyní se však pro mnoho lidí stalo důkazem toho, že Roberts nemá úroveň. 

Čti na předchozí straně
Dočetl jsi celý článek
Strana 2 z 2
Domů
Sdílet
Diskuse