Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. října 2023 17:02
Čas čtení 0:40
Martin Adam Pavlík

Kolik stál koncert Kontrafaktu v O2 areně? Rytmus prozradil sumu, ze které ti spadne brada

Kolik stál koncert Kontrafaktu v O2 areně? Rytmus prozradil sumu, ze které ti spadne brada
HUDBA HUDBA KONTRAFAKT RAP RYTMUS
Uložit Uložené

Velkolepá show hudebníků byla pořádně drahá.

Raper Patrik „Rytmus“ Vrbovský pro Forbes prozradil, kolik stál koncert Kontrafaktu v pražské O2 areně. Velkolepá show s pyrotechnikou, se zdvižnou plochou a s majestátními kulisami v podobě nafouklé planety Země, létajícího Měsíce či obrovské LED obrazovky vysoké jako osmipatrová bytovka vyšla hudebníky na milion eur (přes 24 milionů korun).

Doporučeno
Bude Kontrafakt vystupovat už jen na stadionech? Rytmus exkluzivně pro Refresher o pražském koncertu, který přepsal historii rapu Bude Kontrafakt vystupovat už jen na stadionech? Rytmus exkluzivně pro Refresher o pražském koncertu, který přepsal historii rapu 24. září 2023 20:15

„Kdyby nedošli lidi, tak zahučíme. Byl to risk, ale neděláme to pro love. Děláme to pro kulturu. Děláme to proto, aby se to někam posunulo a aby si mladší generace řekly: ‚Chci být jako KF nebo chci to dát ještě lépe než KF,‘ “ řekl Rytmus.

Ve vyprodané O2 areně bylo téměř 17 tisíc lidí. Z koncertu jsme ti přinesli také report. Legendární trio Ego, Rytmus a Anys potěšilo diváky dvouhodinovou show s hosty jako Viktor Sheen, Calin, Ben Cristovao či Tina.

Zaznělo 40 songů. Kontrafakt v závěru koncertu ohlásil, že stejnou show uvidí lidé i v Bratislavě, a to 9. února na Zimním stadionu Ondreje Nepely (nově Tipos Aréna).

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa @rytmusking

Domů
Sdílet
Diskuse