Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
12. října 2023 11:40
Čas čtení 2:10
Tereza Šnajdrová

Marpo se popral kvůli dopravnímu přestupku. Oba muži skončili v nemocnici

Marpo se popral kvůli dopravnímu přestupku. Oba muži skončili v nemocnici
Zdroj: s povolením 2media/DJ Poeta
NEWS ČESKO MARPO ZPRÁVY Z DOMOVA
Uložit Uložené

Rapper a bojovník Marpo se kvůli dopravnímu přestupku popral s dalším mužem. Oba zúčastnění skončili v nemocnici.

Aktualizováno v 15:30: Do textu jsme doplnili Marpovo vyjádření.

K incidentu došlo v úterý v Tuchoměřicích. Jednosměrkou tam ke svému domu přijížděl 43letý muž, když se proti němu vyřítilo údajně rychle jedoucí BMW. V něm seděl právě rapper Marpo. Muži si vyměnili pár slov, až došlo k bitce, po níž oba skončili v nemocnici. Případem se nyní zabývá policie.

Doporučeno
Ozzy Osbourne a jeho žena uzavřeli dohodu o asistované sebevraždě. Mají pro to jasné důvody Ozzy Osbourne a jeho žena uzavřeli dohodu o asistované sebevraždě. Mají pro to jasné důvody 12. října 2023 10:07

„V úterý jsem přijížděl ke svému domu a z jednosměrky ve špatném směru rychle přijíždělo BMW. Cesta vede od školy k mateřské školce s jídelnou. Řidič na mě mával, abych mu uhnul. Vystoupil jsem a řekl mu, že je to jednosměrka, že tu bydlím a že tu mám děti,“ vypověděl pro Blesk napadený řidič s tím, že vytáhl telefon, aby si mohl vyfotit Marpovu registrační značku. Právě to údajně rappera naštvalo.

„Řekl, že zná tyhle hrdiny s telefonem a že vystoupí a ‚rozbije mě‘. Odpověděl jsem mu, ať klidně vystoupí. Vystoupil a dal mi dvě rány do obličeje! Nemohl jsem zvednout ruce, a tak jsem ho narazil na auto a kousl do prsu. Odrazil se od svého auta a srazil mě na zem. Když jsem se zvedal a hledal brýle, nastoupil do auta, konečně odcouval a ujel,“ popsal bitku napadený muž. V první chvíli prý neměl nejmenší tušení, s kým měl tu čest. Marpa neznal, a kdyby věděl, že se jedná o bojovníka, raději by ho prý nechal ujet. 

Doporučeno
Toto jsou nejlepší místa v letadle pro lidi, kteří se bojí létání. Radí pilot, ale i statistika Toto jsou nejlepší místa v letadle pro lidi, kteří se bojí létání. Radí pilot, ale i statistika 12. října 2023 7:53

Marpo: Začal mě tahat z auta, zakousl se mi do bicepsu

K celé kauze se nyní na svém Instagramu vyjádřil i sám rapper. Dle jeho slov nikoho nenapadl, ale právě on byl tím, kdo byl napaden. „Ano, vjel jsem do jednosměrky, dostal jsem za to pokutu. Pospíchal jsem pro dceru, které bylo blbě, chtěl jsem si to urychlit. Potkal jsem se s pánem, který na mě začal řvát ‚že žádný kokot tady v jednosměrce jezdit nebude, že tady jsou děti‘, na což jsem mu řekl, že jsem tou jednosměrkou jel pomalu,“ popsal rapper.

„Pán si mě začal natáčet, přišel k mému autu a začal mě z něj tahat. Zakousl se mi do bicepsu takovým způsobem, že jsem to v životě nezažil! Vrčel na mě, začal mě škrábat, strkal mi prsty do očí… Tak jsem v sebeobraně pána vzal a hodil ho na zem, dal jsem mu jednu nebo dvě facky otevřenou dlaní a řekl mu ‚vyser se na to nebo to dopadne zle‘. A co se stalo? Pán měl tak ‚traumatizující zážitek‘ z této rvačky, že s tím hned šel do bulváru. Myslím si, že to o něčem vypovídá. V nemocnici mi řekli, že za 20 let nic takovýho nezažili, musel jsem jít na tetanovku, protože ta ruka mi hnisá,“ dodal.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Marpo (@mcmarpo)

Incidentem se nyní zabývá policie

O incidentu byla informována policie. „V ulici Školní, která je jednosměrná, projížděl řidič, ročník 1980. Proti němu vyjelo v protisměru jiné osobní vozidlo. Muž, který jel ve správném směru, gestikuloval, aby druhý řidič vycouval. Ten to neudělal. Muž vystoupil, šel k němu a řekl mu, že je v jednosměrné ulici. Nakonec i řidič druhého vozidla vystoupil a měl muže udeřit do obličeje. Ten mu to měl oplatit,“ řekla mluvčí středočeské policie Barbora Schneeweissová.

Oba muži nyní budou předvoláni na obvodní oddělení k podání vysvětlení. Věc se pravděpodobně bude řešit jako přestupek proti občanskému soužití. 

Domů
Sdílet
Diskuse