Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. října 2023 11:29
Čas čtení 0:42
Dominik Vetrák

Arnold Schwarzenegger musel na natáčení Barbara Conana hryzat mrtvé supy. „Bylo to příšerné,“ stěžuje si herec

FILMY A SERIÁLY ARNOLD SCHWARZENEGGER
Uložit Uložené

Arnold Schwarzenegger udělal pro svou filmovou kariéru maximum.

Arnold Schwarzenegger ve své nové knize Be Useful: Seven Tools for Life vzpomíná na ty nejbláznivější věci, které musel jako herec udělat. Vyčnívá zejména zážitek z natáčení filmu Barbar Conan. Magazín Insider odtud vytáhl Arnieho vzpomínky na to, jak musel na natáčení kousat skutečné mrtvé supy. 

Doporučeno
Hod mincí není 50 na 50?! Jedna strana prý může padat častěji Hod mincí není 50 na 50?! Jedna strana prý může padat častěji 14. října 2023 8:00


„Naučil jsem se jezdit na koních, velbloudech i slonech. Cvičil jsem skákání po skalách, lezení i houpání na lanech či jak padat z velké výšky. Přitom mě režisér John Milius nutil dělat všelijaké hrozné věci. Plazil jsem se mezi kameny, dokud mi nekrvácely ruce. Utíkal jsem před vzteklými psy, kteří mě chytili a odvlekli do trnitých porostů. Kousl jsem mrtvého supa a po každé klapce jsem si musel čistit ústa alkoholem, na čemž by si organizace PETA smlsla. Hned první den jsem si natrhl kůži na zádech, což si vyžádalo 40 stehů.“

Arnold vzpomínal i na ostatní filmy, jako když se při natáčení Terminátora učil střílet tak často, až docílil toho, že při výstřelech už ani nemrknul. Všechny akční scény navíc nejprve absolvoval s utěrkou na očích, aby se je naučil nazpaměť. 

Conan
Zdroj: Universal Pictures
Domů
Sdílet
Diskuse