Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
14. října 2023 v 13:14
Čas čtení 0:46
Karolína Fejtová ČTK

Sázkové kanceláře mají jasno. Kdo vyhraje letošní StarDance?

Sázkové kanceláře mají jasno. Kdo vyhraje letošní StarDance?
Zdroj: Česká televize
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

V sobotu Česká televize odvysílá první díl 12. řady StarDance. Představí se v ní například Richard Krajčo, Ivana Chýlková, Iva Kubelková nebo manželé Adamczykovi. Posledního dílu se dočkáme 16. prosince.

V letošní sérii se představí jako vždy deset známých osobností. O koho se jedná a s kým budou soutěžící v páru? Podívej se do galerie.

Modelka a moderátorka Iva Kubelková a Martin Prágr.Muzikant Richard Krajčo a Dominika Rošková.Olympionik Vavřinec Hradilek a Kateřina Bartuněk Hrstková.Herečka Darija Pavlovičová a Dominik Vodička.
Zobrazit galerii
(10)

Letošní řada nám nabídne hned několik zajímavostí. Soutěžit proti sobě budou manželé Marek (herec) a Eva (olympionička) Adamczykovi. Zároveň se představí herečka Darija Pavlovičová, která je historicky první účastnicí narozenou po roce 2000. Na podzim jí bude 22 let, čímž se z ní stává třetí nejmladší účastnice soutěže. Desítku osobností uzavřou herečka Ivana Chýlková, modelka a moderátorka Iva Kubelková, zpěvačka Tereza Mašková, herec David Prachař, muzikant Richard Krajčo, pekař a cukrář Josef Maršálek a olympionik Vavřinec Hradilek.

Taneční páry bude letos hodnotit tříčlenná porota. Jejími členy jsou Tatiana Drexler, Zdeněk Chlopčík a Richard Genzer. Všemi večery nás jako vždy provedou Tereza Kostková a Marek Eben.

Kdo letos vyhraje?

Podle sázkových kanceláří je favoritem Richard Krajčo. Těsně za ním je olympionička Eva Adamczyková. Do první pětice by se dle nynějších kurzů dále dostal Marek Adamczyk, Ivana Chýlková a Iva Kubelková. Objem sázek zatím nedosáhl ani jednoho milionu korun, kanceláře v době soutěže očekávají nárůst k nižším jednotkám milionů, tedy podobně jako minulý rok. Kurzy se tak ještě mohou výrazně změnit.

Anketa:
Budeš se dívat na StarDance?
Jasně! 
Nebudu.
Jasně! 
88 %
255 Hlasů
Nebudu.
12 %
36 Hlasů
Domů
Sdílet
Diskuse