Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. října 2023 13:35
Čas čtení 0:47
Adéla Ježková

„Dělá mi to radost,“ vysvětlila Britney Spears, proč postuje nahé fotky

„Dělá mi to radost,“ vysvětlila Britney Spears, proč postuje nahé fotky
Zdroj: TASR/AP
HUDBA BRITNEY SPEARS HUDBA
Uložit Uložené

Zpěvačka Britney Spears se ve své nové knize The Woman in Me svěřila s mnohým. Otevřela i téma nahoty.

Kniha se na pultech knihkupectví sice objeví až v úterý 24. října, úryvky z ní ale plní titulní strany lifestylových magazínů již pár dní. Naposledy vzbudila pozdvižení pasáž o nucené interrupci, kterou Spears podstoupila, když byla ve vztahu se zpěvákem a hercem Justinem Timberlakem. 

Čtyřicetiletá zpěvačka v knize promluvila i o svém přístupu k tématům sexuality a nahoty – což je oblast, kterou jí bulvární média často vyčítají.

Chci se vyfotit tehdy, kdy se já sama cítím sexy

„Vím, že spousta lidí nechápe, proč se ráda fotím nahá nebo v nových šatech,“ napsala Spears podle deníku Huff Post a pokračovala: „Ale myslím, že kdyby se tisíckrát nechali fotit jinými lidmi, popichovat a pózovat pro uznání druhých, pochopili by, že mám velkou radost z toho, když fotku zveřejním, když se sama cítím sexy a když se sama vyfotím.“

Taková videa a fotografie Spears sdílí na svých sociálních sítích pravidelně. Ne vždy se ovšem trefí do „vkusu“ svým fanouškům a fanynkám.

Vlnu kontroverze vzbudilo například nedávné video, na kterém polonahá tančila se dvěma řeznickými noži v ruce. Spears se za záběry podle Pink News posléze omluvila a uvedla, že se jednalo pouze o rekvizity, nože dle jejích slov nebyly pravé.

Domů
Sdílet
Diskuse