Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. října 2023 10:55
Čas čtení 0:44
Marek Pros

Léto je zpátky! Vokalistky Tata Bojs hledaly producenta po celém světě, toho nejlepšího našly v Česku

Léto je zpátky! Vokalistky Tata Bojs hledaly producenta po celém světě, toho nejlepšího našly v Česku
Zdroj: 20 Minutes
HUDBA
Uložit Uložené

Dvojčata Simona a Alex Denisa vydala v květnu desku, kde jedou full country. V novém singlu Bloom pro změnu zkoušejí pop-disco. A zní to skvěle.

Sestry Simona a Alex Denisa Katzer mají kapelu, která se jmenuje 20 Minutes. Momentálně působí například v Tata Bojs jako doprovodné vokalistky, v muzice se ale pohybují přes deset let.

A přestože v květnu vydaly desku Country Club in California, která už podle názvu hodně vychází z country, teď se s novým singlem rozhodly totálně změnit image i žánr.

Singl Bloom zadaly ke zpracování třem producentům. A přestože na skladbě makali muzikanti z Číny nebo Berlína, nejlepší výsledek dodali až Filip Vlček a Rony Janeček z Česka.

„Když jsme v první karanténě napsaly z nudy Bloom, věděly jsme, že je to ten druh písně, který k vám přijde opravdu jako dar z nebe. Hned jsme ho ve studiu nahrály akusticky, protože lidi, kteří ho pak slyšeli na živo, nás o to přímo prosili,“ popisují sestry. „Zároveň jsme ale věděly, že tu ‚plnou‘ verzi chceme udělat s nějakým producentem, který ten song opravdu přivede k životu a dá mu ten kabát, který si zaslouží a který jsme v hlavě slyšely, když jsme ho psaly,“ dodávají.

A ty mrkni, jak se jim to povedlo. K singlu natočily i letní klip.

Domů
Sdílet
Diskuse