Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. října 2023 10:54
Čas čtení 0:52
Tereza Šnajdrová

Kazma to dotáhl do zahraničních médií. O jeho kousku s helikoptérou píší i v Británii

Kazma to dotáhl do zahraničních médií. O jeho kousku s helikoptérou píší i v Británii
Zdroj: Zakopaljsemauto/propagační materiál
OSOBNOSTI ČESKO ZPRÁVY Z DOMOVA ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

V minulém týdnu jsme tě informovali o druhém kole Kazmovy soutěže navazující na snímek One Man Show: The Movie, kdy rozházel výherní peníze z kontejneru přímo mezi lidi. A všimli si toho i v zahraničí.

Protože se nikomu nepodařilo otevřít trezor s jedním milionem dolarů, který byl umístěn na pražském Výstavišti, Kazma musel vymyslet, co jiného s penězi udělá. A protože má pod čepicí, už brzy přišel s pořádně vykutáleným nápadem. Peníze rozházel z vrtulníku na poli u Prahy. Showman se díky tomuto kousku dostal také do zahraničních médií. Píší o něm v LADbibleDaily Mail

Doporučeno
VIDEO: Kazma rozházel milion dolarů z vrtulníku. Podívej se, jak se po nich lidé sápali VIDEO: Kazma rozházel milion dolarů z vrtulníku. Podívej se, jak se po nich lidé sápali 22. října 2023 14:48

Akce, která se odehrála nedaleko Lysé nad Labem, vzbudila poprask ve Velké Británii. „Ne každý den se vám stane, že z nebe spadne milion dolarů. Dá se říct, že když se peníze přiblížily k zemi, místo se proměnilo v pandemonium,“ píší tamní deníky LADbible a Daily Mail. 

„Těžko říct, jaká strategie byla v takovém případě nejlepší. Máte mít jen široce rozevřenou náruč a sledovat, kolik toho dostanete, nebo se máte snažit zvednout každý jeden dolar?“ zamýšlí se v Británii nad tou nejlepší strategií. „Bizarní je, že jakmile se kontejner otevřel, některé penízky poletovaly vzduchem a jiné v chuchvalcích padaly přímo na zem,“ dodává populární deník. 

Každá jedna bankovka, která dopadla na zem, byla opatřena QR kódem s odkazem na platformu Donio. Kazma tak sběrače a sběračky nepřímo vyzval k tomu, aby přispěli na dobrou věc. Co myslíš, byla jeho prosba vyslyšena?

Domů
Sdílet
Diskuse