Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
28. října 2023 17:42
Čas čtení 0:44
Karolína Fejtová

První fotka z nové pohádky o Sněhurce. Studio změnilo datum premiéry a ukázalo, jak vypadají CGI trpaslíci

FILMY A SERIÁLY DISNEY FILM NOVÉ FILMY
Uložit Uložené

Rachel Zegler jako Sněhurka obklopena sedmi trpaslíky v chaloupce. Disney nám skrz obrázek nabídlo první náhled do tvorby aktualizované verze klasické pohádky Sněhurka a sedm trpaslíků.

Na obrázku sledujeme Rachel Zegler jako Sněhurku s trpaslíky Šmudlou, Doktorem, Kejchalem, Brumlou, Stydlíkem, Hoplou a Klimbou. Ti byli přetvořeni pomocí počítačové animace. Studio společně se zveřejněnou fotkou oznámilo, že musí posunout datum vydání pohádky. Namísto 22. března 2024 film vyjde o rok později, a to 21. března 2025. Informuje o tom server Variety.

sněhurka
Zdroj: The Walt Disney Company/propagační materiál

Nová Sněhurka se těší skvělému obsazení. Zlou královnu ztvární Gal Gadot. Do role lovce byl obsazen Ansu Kabia. I přestože je tento film natáčený podle předlohy pohádky Sněhurka a sedm trpaslíků z roku 1937, se můžeme těšit na pár odlišností. Hraný remake nebude tolik zaměřen na romantickou zápletku. Hlavním motivem bude to, jak se Sněhurka stává vůdkyní. Další novinkou bude nová postava. V pohádce se objeví Jonathan, kterého si zahraje Andrew Burnap.

Doporučeno
Sylvester Stallone v listopadu rozbombí Netflix. Letos na podzim bude na VOD hvězda za hvězdou Sylvester Stallone v listopadu rozbombí Netflix. Letos na podzim bude na VOD hvězda za hvězdou 28. října 2023 16:00

Režisérem aktualizované verze klasické pohádky je Marc Webb. Na kontě má filmy jako Amazing Spider-Man (2012), Amazing Spider-Man 2 (2014), 500 dní se Summer (2009) nebo Velký dar (2017). Scénář společně napsaly Erin Cressida Wilson a Greta Gerwig. Wilson je autorkou scénáře například Dívky ve vlaku (2016). Gerwig má za sebou autorství filmů Barbie (2023), Malé ženy (2019) a Lady Bird (2017).

Domů
Sdílet
Diskuse