Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
30. října 2023 11:49
Čas čtení 0:49
Anna Koucká

„Nevím, jestli mi to je líto.“ Česká influencerka šokovala reakcí na smrt herce Matthewa Perryho

„Nevím, jestli mi to je líto.“ Česká influencerka šokovala reakcí na smrt herce Matthewa Perryho
Zdroj: REFRESHER
OSOBNOSTI MATTHEW PERRY NELA SLOVÁKOVÁ
Uložit Uložené

Úmrtí Matthewa Perryho zasáhlo celý svět. K tragické události se začalo vyjadřovat mnoho lidí ze světa celebrit, a to jak z ciziny, tak od nás. Zatímco většina lidí smutně vzpomínala na zesnulého herce, influencerka Nela Slováková svou reakcí překvapila.

„Všechny věci se v životě dají řešit. Závislosti, užívání léků apod. Jen slaboši je řešit neumějí nebo nechtějí,“ napsala Slováková na svůj instagramový příběh.

„Proto ani nevím, jestli mi to je líto, že se opilý utopil ve vířivce. Pro své rodiče připravil na jejich stará kolena krásný dárek. Sobeckost největšího kalibru,“ dodala pak nevybíravě Slováková, kterou většina zná z reality show Hotel Paradise

Doporučeno
Herec Matthew Perry je po smrti. Hvězdě seriálu Přátelé bylo 54 let Herec Matthew Perry je po smrti. Hvězdě seriálu Přátelé bylo 54 let 29. října 2023 1:34

Ačkoliv Perry v minulosti se závislostmi bojoval, není doposud známo, zda se opilý utopil ve vířivce, nebo za jeho smrtí stály další návykové látky, jak Slováková v příspěvku naznačila. Podle CNN se stále čeká na toxikologický rozbor. 


Slováková ale vyjádřením své fanynky a fanoušky nepotěšila. Na sociálních sítích ji lidé začali označovat jako zlého a neempatického člověka, což influencerku donutilo story smazat a zprávu o Perryho smrti sdílet znovu pouze s posláním síly jeho rodičům. 


„Celou noc jsem z toho nespala, už dlouho mě nic nezasáhlo tak jako nepochopení lidí. Nemyslela jsem to jako výsměch, ale spíš jako upozornění na to, že si máme dávat pozor na závislosti, s jakými se potýká mnoho celebrit, jelikož je to velmi zraňující věc pro okolí,“ řekla pak Slováková v instagramovém vyjádření. 


„Kdo mě sledujete, víte, že nejsem zlý člověk, právě naopak,“ dodala pak v dalším příspěvku.

Domů
Sdílet
Diskuse