Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. října 2023 15:53
Čas čtení 0:40
Adéla Ježková

Zoë Kravitz a Channing Tatum se údajně zasnoubili. Praštili do toho po dvou letech randění

Zoë Kravitz a Channing Tatum se údajně zasnoubili. Praštili do toho po dvou letech randění
Zdroj: MEGA/GC Images
NEWS BATMAN CHANNING TATUM
Uložit Uložené

Herecké duo Channing Tatum a Zoë Kravitz míří k oltáři!

O víkendu pár vyfotili při odchodu z halloweenského večírku a Kravitz – v kostýmu za Rosemary Woodhouse z hororu Rosemary má děťátko – na snímcích zřejmě ukázala svůj nový zásnubní prsten. Informuje o tom magazín People s odkazem na své exkluzivní zdroje. 

Tatum a Kravitz spolu oficiálně randí od léta roku 2021, tedy více než dva roky. „Je to prostě úžasný člověk. Umí mě rozesmát a oba milujeme umění, mluvíme o něm a zkoumáme, proč děláme to, co děláme. Rádi se díváme na film, rozebíráme ho, mluvíme o něm a vzájemně se posouváme,“ popsala vztah Kravitz v rozhovoru pro GQ.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Marie Claire Russia (@marieclairerussia)

Herci se poprvé setkali v roce 2017, kdy Kravitz osobně nabídla Tatumovi roli Slatera Kinga ve svém režijním debutu a thrilleru Pussy Island

Jak uvádí Harper's Bazaar, Kravitz byla dříve vdaná za herce Karla Glusmana. Po roce manželství nicméně podala v roce 2020 žádost o rozvod. Tatum byl mezitím v letech 2009 až 2019 ženatý s herečkou a tanečnicí Jennou Dewan.

Domů
Sdílet
Diskuse