Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
10. listopadu 2023 11:00
Čas čtení 3:34
Adéla Ježková

Vůdce KLDR má vlastní „oddíl rozkoše“. Mezi sexuálními otrokyněmi jsou i děti

Vůdce KLDR má vlastní „oddíl rozkoše“. Mezi sexuálními otrokyněmi jsou i děti
Zdroj: Balkis Press/Sipa USA
REFRESHER KLDR SEVERNÍ KOREA SEXUÁLNÍ NÁSILÍ SEXUÁLNÍ PRÁCE
Uložit Uložené

Oddíl rozkoše. Tak se přezdívá skupině žen a dívek, které musí sexuálně uspokojovat vůdce Severní Koreje.

„Bylo mi patnáct, když mou školu navštívili dva čtyřicetiletí policisté. Prohlédli všechny studentky, některé z nich včetně mě si zavolali stranou a podrobně si zaznamenali mou rodinnou historii a školní záznamy. Pak se mě zeptali, jestli jsem někdy spala s chlapcem. Strašně jsem se styděla, když jsem takovou otázku slyšela,“ popsala Mi Hyang, která v roce 2010 utekla ze Severní do Jižní Koreje.

Dle své výpovědi měla být Hyang dva roky členkou takzvaného oddílu rozkoše. Skupiny žen, které jsou nuceny starat se o sexuální potřeby a tužby nejvyšších severokorejských představitelů. Než se žena setkala s Kim Čong-ilem, tehdejším vůdcem KLDR, musela podstoupit několikaměsíční výcvik a krví stvrdit slib loajality.

„Ty, které měřily více než 165 centimetrů, byly vyloučeny, protože Kim Čong-il byl malý,“ uvedla Hyang a dodala, že vybrané ženy nesmí mít žádné jizvy ani skvrny na těle a musí působit jemně a „žensky“. A musí být panny, což je potvrzeno invazivní lékařskou prohlídkou.

Domů
Sdílet
Diskuse