Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. listopadu 2023 15:59
Čas čtení 1:02
Ondřej Jarůšek

Známá OnlyFans modelka prozradila, kolik měsíčně vydělává. Z této částky ti spadne brada

Známá OnlyFans modelka prozradila, kolik měsíčně vydělává. Z této částky ti spadne brada
Zdroj: David Becker/Getty Images
ZAJÍMAVOSTI ONLYFANS
Uložit Uložené

To, že modelové a modelky na OnlyFans dokáží vydělávat slušné částky, není nic nového. Influencerka Corinna Kopf však prozradila, v jakých konkrétních částkách se její výdělky pohybují.

Corinna Kopf původně začínala s vlogy na YouTube a streamy na Twitchi. Na youtubovém kanále posbírala dokonce více než 1,7 milionu odběratelů a v roce 2020 ji Forbes zařadil na seznam 30 talentovaných streamerů pod 30 let. Dnes je z ní ale úspěšná tvůrkyně na OnlyFans, a jak informoval server UNILAD, každý měsíc si přijde na pořádně velký balík.

Pokud má Corinna zrovna slabší měsíc, vydělá si přes 600 tisíc dolarů (přes 13 milionů korun). A během lepších měsíců, zejména během léta, se její výdělky pohybují kolem dvou milionů dolarů (46 milionů korun). Jejímu úspěchu zřejmě pomáhá i to, že byla známou osobností už předtím, než se na platformu pro dospělé přidala.

Nutno podotknout, že zmíněné částky navíc pochází pouze z jejího účtu na OnlyFans. Corrina je kromě toho aktivní například také na TikToku, kde má více než 4,8 milionu sledujících. Celková výše jejího měsíčního příjmu tak bude pravděpodobně ještě vyšší.

Doporučeno
Češka Xholakys z OnlyFans: Fanoušek chtěl ode mě koupit fotku použitého tamponu. Prodala jsem mu ji za 2,5 tisíc korun (Rozhovor) Češka Xholakys z OnlyFans: Fanoušek chtěl ode mě koupit fotku použitého tamponu. Prodala jsem mu ji za 2,5 tisíc korun (Rozhovor) 30. srpna 2020 10:30

Podle serveru Variety uživatelé na OnlyFans během roku 2022 na platformě utratili 5,6 miliardy dolarů, což je o 16 procent více, než tomu bylo předešlý rok. Samotní tvůrci z tohoto balíku dostali 4,5 miliardy dolarů. Z částky, kterou lidé umělcům a umělkyním na OnlyFans zaplatí, si platforma nechává 20 procent. Zbylých 80 procent jde na účet tvůrců a tvůrkyň. 

Mezi nejúspěšnější Češky na platformě patří Xholakys, která loni prozradila, že si zde měsíčně vydělá tři miliony. Náš starší rozhovor s touto tvůrkyní si můžeš přečíst zde.

Domů
Sdílet
Diskuse