Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
15. listopadu 2023 9:00
Čas čtení 3:43
Tereza Šnajdrová

Kafuu narazila na dno. Písní Upír Dex plive do obličeje přeživším sexualizovaného násilí

Kafuu narazila na dno. Písní Upír Dex plive do obličeje přeživším sexualizovaného násilí
Zdroj: Youtube/Frank Wild
ZAJÍMAVOSTI SEXUÁLNÍ NÁSILÍ
Uložit Uložené

Nová píseň Kafuu a Franka Wilda láme na YouTube rekordy v poslechovosti. Postavičky českého internetu se přitom vysmívají přeživším sexualizovaného násilí, píše Tereza Šnajdrová v komentáři.

„Chci vidět tvoje prsa.“ „Jé, on chce vidět prsa. No tak to musím prchat.“ „No tak to musíš prchat. Celou noc budem trsat.“ „Celou noc budem trsat. A potom budem prc…“

OnlyFans modelka Kafuu před pár týdny vydala nový singl Upír Dex. Stejně jako v případě uštěkaného songu Hafo i na něm spolupracovala s hudebním producentem Frankem Wildem. Ačkoli mnozí v návaznosti na minulou spolupráci těchto dvou postaviček očekávali, že i tahle novinka bude pořádný bizár, Kafuu a Frank Wild narazili na nové dno. Normalizují sexuální násilí, a to i v době, kdy se vedou horké debaty o redefinici znásilnění. Kam můžu zaslat gratulaci?

Doporučeno
Karel Gott, Ed Sheeran nebo Taylor Swift. Toto je 10 nejznámějších soudních sporů v oblasti hudby Karel Gott, Ed Sheeran nebo Taylor Swift. Toto je 10 nejznámějších soudních sporů v oblasti hudby 5. listopadu 2023 16:00

Šokovat za každou cenu

Na obloze svítí obrovský měsíc a Kafuu prochází opuštěnou krajinou. Je půlnoc a ze své skrýše vylézá upír Dex. Ten vyskočí z křoví a Kafuu před krvelačným monstrem začne utíkat. Upír jí chce vysát krev, protože je kus. Proč taky jinak, že ano. „Přes den spím a nechci sex, ale o půlnoci, to jsem upír Dex,“ prohlásí Frank Wild.  

 
Dvojice se nakonec sejde v baru, popíjí drinky, když tu se Kafuu ocitne v posteli a upír Dex ji nutí do sexu. „Zabil jsem svou holku, zabil jsem svou ex. Zabil jsem svou holku, páč nechtěla sex,“ zpívá na konci Wild.
 
Jestli sis v průběhu písně musel*a odskočit a ublinknout si, vůbec se ti nedivím. Upír Dex měl být podle Kafuu tím „nejžhavějším halloweenským songem, jaký kdy v Česku byl“, ale místo toho vznikla píseň, která normalizuje sexuální násilí a říká, že ženy v partnerském soužití prostě musí mít sex. I když nechtějí.
 

Domů
Sdílet
Diskuse