Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. listopadu 2023 11:21
Čas čtení 1:25
Ondřej Mrázek

Seriálové The Last of Us se chystá na fanoušky shodit bombu. Kdo se objeví v roli Abby?

Seriálové The Last of Us se chystá na fanoušky shodit bombu. Kdo se objeví v roli Abby?
Zdroj: Naughty Dog/propagační materiál/volně k užití
FILMY A SERIÁLY HBO SERIÁLY THE LAST OF US
Uložit Uložené

Fanoušci si ji vysnili jako ideální Ellie. Teď je známá herečka údajně zvažována do role nenáviděné Abby.

Druhá řada seriálového The Last of Us se podle čerstvě zveřejněných informací začne točit už 7. ledna 2024 ve Vancouveru. Tvůrci v čele se scenáristou Craigem Mazinem a režisérem her Neilem Druckmannem rozhodně v přípravách nelenili, a jelikož už jim stanice HBO stanovila datum premiéry zkraje roku 2025, stráví několik nadcházejících měsíců plně ponořeni zpátky do postapokalyptického světa nakažených a přeživších.

Doporučeno
Těšíš se na další řady drogové Euforie a návykového Rodu draka? Připrav se na pěkný absťák Těšíš se na další řady drogové Euforie a návykového Rodu draka? Připrav se na pěkný absťák 3. listopadu 2023 18:14

Druhá řada bude úzce adaptovat děj druhé hry, která rozšířila svět nejen o novou, komplexní a pro některé fanoušky krajně bolestivou zápletku, ale taky hromadu postav. Tou hlavní je jistě Abby, s níž hráči strávili nemalou porci druhé hry, aby pochopili její motivace předtím, než došlo na finální konfrontaci s hrdinkou obou dílů Ellie.

Pakliže jsi dvojku The Last of Us nehrál*a, víc ti pro jistotu říkat nebudeme. Každopádně věz, že Abby na internetu není příliš v oblibě, takže bylo dopředu jasné, že její seriálové zapojení a casting vzbudí velké emoce. Nicméně když už do toho šlápnout, tak zjevně pořádně.

Podle informací hollywoodského insidera Jeffa Sneidera totiž tvůrci o roli Abby jednají s herečkou Kaitlyn Dever, o které se před oznámením obsazení první série dlouho spekulovalo jako o favoritce právě na roli Ellie.

Dever o sobě v minulosti dala znát už v několika povedených projektech, včetně seriálů Neuvěřitelná a Absťák, nebo v letošním hororu Nikdo tě nezachrání. Druckmann pak před časem prohlásil, že do role Abby hledají někoho, kdo zvládne vyzařovat sílu a odolnost a zároveň zranitelnost a mazanost. Z tohohle pohledu tak Dever dává velký smysl.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Kaitlyn Dever (@kaitlyndever)

Herečka je zároveň jednou z mála těch, které showrunner Craig Mazin sleduje na Instagramu. Vše tak nasvědčuje tomu, že by Dever mohla být blízko získání jedné ze stěžejních rolí v tomhle HBO hitu. Snad jí tedy tvůrci vysvětlí, co všechno to bude obnášet, a snad se fandové předlohy budou krotit, co se týče reakcí na „tu věc“ z druhé sezóny.

Anketa:
Bral*a bys Kaitlyn Dever jako Abby?
Jo, za mě skvělá volba!
Uvidíme, jestli nabere svaly...
Abby kdo?
Jo, za mě skvělá volba!
23 %
Uvidíme, jestli nabere svaly...
66 %
Abby kdo?
11 %
Domů
Sdílet
Diskuse