Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
18. listopadu 2023 12:20
Čas čtení 0:43
Dominik Vetrák

Vulgární a nadržený medvídek Ted dostane seriál. První trailer tě navnadí na kvalitní zábavu pro dospělé

Vulgární a nadržený medvídek Ted dostane seriál. První trailer tě navnadí na kvalitní zábavu pro dospělé
FILMY A SERIÁLY NOVÉ SERIÁLY
Uložit Uložené

Seriál Ted vyjde na Peacocku už v lednu 2024. Sleduj první záběry.

Ted, věčně vulgární, oplzlý medvídek, který má v oblibě drogy a alkohol, se vrátí ve vlastním seriálu. Ten vyjde po 12 letech, kdy ho diváci viděli naposledy (ve filmu Ted 2 s Markem Wahlbergem).

I když se podle úvodních záběrů zdá, že si Ted udrží svůj styl, humor i hlášky, diváci se musí rozloučit s Markem Wahlbergem. Jeho postavu zde ztvární neznámý herec Max Burkholder.

Seriál bude totiž více prequelem než sequelem, takže se diváci podívají na události před oběma filmy, kde budou vystupovat mladší postavy. Teda však namluví Seth MacFarlane, který se podílel i na tvorbě samotného seriálu, stejně jako tomu bylo u filmů.

První série vyjde 11. ledna 2024 na streamingové službě Peacock. Bude mít sedm epizod a je vysoce pravděpodobné, že se nakonec dostane také na streamingovou službu SkyShowtime.

Ted vydělal v kinech po celém světě 550 milionů dolarů, čímž se tehdy (v roce 2012) stal nejvýdělečnějším Rkovým filmem pro dospělé. Dvojka o tři roky později vydělala už jen 216 milionů dolarů. Je možné, že trojka by se tvůrcům už nevyplatila, a tak značku zkoušejí oživit v seriálu.

Domů
Sdílet
Diskuse