Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
28. listopadu 2023 16:03
Čas čtení 0:52
Tereza Šnajdrová

Kdy vyjde Spotify Wrapped 2023? Buď ready

Kdy vyjde Spotify Wrapped 2023? Buď ready
Zdroj: Unsplash/Alexander Shatov/volně k použití
HUDBA HUDBA SPOTIFY
Uložit Uložené

Na tohle se těší asi každý hudební nadšenec a nadšenkyně! Kdy se dočkáme Spotify Wrapped 2023?

Ani tento rok nás Spotify nezklame a již brzy vydá funkci Wrapped, díky které se budeš moci ohlédnout za rokem 2023. Spotify Wrapped se u lidí těší velké popularitě. Každý si prostě rád prohlédne statistiky týkající se toho, které umělce a umělkyně nejčastěji poslouchal, jaké žánry objevil nebo kolik času poslouchal hudbu a podcasty. Spotify Wrapped pravidelně přichází začátkem prosince a ani tento rok by tomu nemělo být jinak.

Doporučeno
„Nefungují mi hodinky a vidím mlhavé postavy.“ Žena na tři minuty zemřela. Popsala, jak se její život změnil „Nefungují mi hodinky a vidím mlhavé postavy.“ Žena na tři minuty zemřela. Popsala, jak se její život změnil 28. listopadu 2023 11:07

Do Spotify Wrapped se počítá všechna hudba a podcasty, které jsi poslouchal*a od ledna do října 2023. Někteří lidé využívající Spotify už nyní hlásí, že je appka škádlí otázkami jako: „Bude tvoje letošní číslo vyšší, nebo nižší? To zjistíš už brzy ve svém 2023 Wrapped.“ A my už se nemůžeme dočkat.

Spotify Wrapped 2022
Zdroj: Spotify


Spotify zatím nesdělilo oficiální datum, kdy statistiky vypustí do světa, ale obvykle to bývá mezi posledními listopadovými dny a prvními prosincovými. Například v minulém roce Spotify Wrapped vyšlo už 30. listopadu, ale rok předtím to bylo 1. prosince. Jinými slovy, může to přijít kdykoli, ale pravděpodobně se dočkáme ve středu nebo ve čtvrtek.
 
Jakmile bude Spotify Wrapped k dispozici, v appce ti přijde upozornění. A pak už se jen budeš moci kochat zábavným grafickým zpracováním svého hudebního roku v kostce. Tak co myslíš, kolik minut máš letos naposloucháno, kdo je tvůj nejoblíbenější umělec*umělkyně a kolik nových žánrů jsi objevil*a?

Anketa:
Kolik minut poslechu u sebe očekáváš?
Hej, Spotify nemám.
Tak do 10 tisíc minut.
Myslím, že 10 až 50 tisíc minut.
Určitě to bude nad 50 tisíc minut. Hudbu poslouchám pořád.
Hej, Spotify nemám.
3 %
21 Hlasů
Tak do 10 tisíc minut.
13 %
96 Hlasů
Myslím, že 10 až 50 tisíc minut.
51 %
384 Hlasů
Určitě to bude nad 50 tisíc minut. Hudbu poslouchám pořád.
33 %
252 Hlasů
Domů
Sdílet
Diskuse