Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
29. listopadu 2023 16:52
Čas čtení 0:52
Adéla Ježková

Kylie Jenner: Při vzniku Kylie Cosmetics mi nikdo nepomáhal. Máma si myslela, že moje lip kits skončí někde v garáži

Kylie Jenner: Při vzniku Kylie Cosmetics mi nikdo nepomáhal. Máma si myslela, že moje lip kits skončí někde v garáži
Zdroj: Instagram/Kylie Jenner
NEWS CELEBRITY KYLIE JENNER
Uložit Uložené

Nejmladší self-made miliardářka Kylie Jenner se v novém rozhovoru vedeném herečkou Jennifer Lawrence rozpovídala o začátcích společnosti Kylie Cosmetics.

„Dokázat lidem, že se mýlí, byla výzva. Byly jsme na to jen já a moje máma a nikdy jsme nevytvořily žádnou sérii make-upu. Nevěděly jsme, kde začít. Nikdo nám nepomáhal. Máma si myslela, že budu do konce života trčet se svými lip kits v garáži,“ prozradila Kylie nejisté začátky dnes již slavné firmy v rozhovoru pro Interview Magazine.

Žádné trčení v garáži se ale nakonec nekonalo. Právě naopak. „Lip kits“ zbořily internet. Kylie se svou matkou Kris tak musely rychle jednat, aby byly schopny pokrýt poptávku.

Začátky Kylie Cosmetics byly to nejlepší v mém životě

„Sedly jsme k mámě do auta, projely celou Kalifornii a navštívily snad všechny továrny. Najít nejlepšího výrobce bylo obtížné. Měly jsme novou společnost, takže prosadit se bylo těžké. Nemáte prostor dělat chyby,“ nechala se slyšet Kylie. Hektické období se ale dle jejích slov ukázalo jako to nejlepší v jejím životě.

Kromě Kylie Cosmetics se šestadvacetiletá podnikatelka rozpovídala také o dětství v obklopení kamer. Kylie se totiž od útlého věku objevovala v reality show Keeping Up With The Kardashians. Za jednu z největších výzev považovala vypořádání se s nevhodným chováním paparazzi.

Doporučeno
Velký test kosmetických adventních kalendářů: Jaký je letos ten nejlepší? Velký test kosmetických adventních kalendářů: Jaký je letos ten nejlepší? 27. listopadu 2023 6:00

„Snažili se mě vyfotit pod sukní, vyskakovali z křoví, děsili mě a blokovali mi auto. Vlastně to bylo horší, když jsem byla mladší. Ale opravdu nevím, jaké by to bylo vyrůstat bez záře reflektorů,“ dodala Jenner.

Domů
Sdílet
Diskuse