Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. prosince 2023 12:18
Čas čtení 0:31
Vojtěch Vanda

VIDEO: Nejznámější český MMA zápasník se dočkal filmu. Takhle jsi ještě Karlose neviděl*a

VIDEO: Nejznámější český MMA zápasník se dočkal filmu. Takhle jsi ještě Karlose neviděl*a
Zdroj: Oktagon MMA
FILMY A SERIÁLY ČESKÉ FILMY FILM KARLOS VÉMOLA TIP NA FILM
Uložit Uložené

Dlouho očekávaný film, který mapuje deset let života jednoho z nejznámějších MMA bojovníků v Česku, Karlose „Terminátora“ Vémoly, se blíží ke svému vydání, což potvrzuje i čerstvě vydaný trailer.

Tvrdá dřina, bitvy v UFC, rozdané rány, ale také cesta na vrchol, osobní život a dosud nevydané záběry ze života za oponou českého bojovníka Karlose Vémoly.

Snímek režiséra Michala Samira, který začal točit biografický snímek o Vémolovi před deseti lety ještě během jeho pobytu v Londýně, kde se živil prací vyhazovače, má nový parádní trailer.

Od vypuštění teaseru, o němž jsme také informovali, uběhly tři měsíce. A vzhledem k tomu, že má jít snímek do kin 25. ledna příštího roku, není na co čekat. 

„Celovečerní dokument o jednom z fenoménů dneška Karlosi Vémolovi. Film Karlos ukáže, jaký je Karlos Vémola mimo světla reflektorů. Přinese filmový obraz osobnosti, která změnila popkulturní život v Česku,“ uvádí v popisku videa distributor Bontonfilm.

Jestli se tak stane, se můžeš na vlastní oči přesvědčit za necelé dva měsíce.

Anketa:
Půjdeš do kina na Karlose?
Jooo, nemůžu se dočkat!
LOL, nezájem...
Jooo, nemůžu se dočkat!
58 %
LOL, nezájem...
42 %
Domů
Sdílet
Diskuse