Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
8. prosince 2023 v 16:00
Čas čtení 1:49

Sedm tipů na originální dárek pro sestru nejen k Vánocům. Tímto jí vykouzlíš úsměv na tváři

Sedm tipů na originální dárek pro sestru nejen k Vánocům. Tímto jí vykouzlíš úsměv na tváři
Zdroj: Shutterstock
ZAJÍMAVOSTI TIPY NA DÁRKY
Uložit Uložené

Lámeš si hlavu s dárkem pro sestru? Poradíme ti!

Vymýšlení dárků je radost i stres. Radost to začíná být ve chvíli, kdy pozorujeme své blízké, jak je rozbalují a těší se z nich. Samotný výběr ale může pěkně potrápit.

Základní pomůckou je zamyslet se nad tím, co má obdarovaný člověk rád. Pokud tedy vymýšlíš dárek pro sestru, vzpomeň si, jaké má koníčky a čím tráví svůj volný čas. A jestli tě pořád nic nenapadá, koukni na naše univerzální tipy, které potěší úplně každou sestru, a to v jakémkoliv věku. 

1. Vymysli společnou aktivitu

Čím potěšíš ségru víc než společně stráveným časem? Vezmi ji do kina, do aquaparku, na výlet nebo třeba na koncert. Příští rok dorazí do České republiky spousta zajímavých interpretů z celého světa. Koná se také hned několik festivalů různých žánrů, kam můžete vyrazit na chill a poznat nové kapely. Fajn variantou je i víkendový wellness. Fantazii se meze nekladou a nakonec jsi to ty, kdo ví nejlíp, co tvoje sestra ocení.

2. Potěš ji krásnou vůní

Vůně všeho druhu jsou poměrně univerzálním dárkem, který navíc můžeš přizpůsobit podle toho, jestli je tvoje ségra blázen do parfémů, nebo si ráda provoní byt. Vedle určitě nešlápneš se svíčkou, difuzérem, aromalampou nebo sadou éterických olejů. Pokud víš, jaký používá parfém, doplň jí sbírku o novou lahvičku.

parfém vůně
Zdroj: Pexels/Ron Lach

3. Předplať jí oblíbený časopis nebo podcast

Jestli tvoje ségra pravidelně čte nějaký časopis nebo online magazín, kup jí předplatné. Super dárek je také předplatné obsahu od podcastera či influencera. Zkus se podívat, zda je její oblíbená osobnost na nějaké platformě pro tvůrce. Sfoukneš tak dvě věci najednou. Uděláš radost sestře a podpoříš talentovaného člověka v jeho práci.

4. KeepCup hrnek

Každého milovníka kávy, čajů, horké čokolády, kakaa a všech dalších možných horkých nápojů rozhodně neurazíš termohrnkem. V nabídce jsou stylovky, které kromě toho, že udrží nápoj teplý, skvěle doplní outfit. Takže si s ním na cestě do práce budeš připadat jako Andy z filmu Ďábel nosí Pradu.

káva, žena, pitie kávy
Zdroj: Jenny Ueberberg, Unsplash

5. Bomby do koupele

Dát si voňavou koupel je obzvlášť v zimě to nejlepší, co může člověk udělat po náročném dni. Dopřej sestře relax a vyber jí barevné bomby s uklidňující vůní. Když jí k tomu přihodíš lahev dobrého vína nebo prosecca, určitě se nebude zlobit.

6. Vtipný hrnek nebo sklenička

Na internetu najdeš spoustu personalizovaných hrnků, plecháčků nebo skleniček na víno, které sedí k různým osobnostem. Takový vtipný hrnek či sklenička s nápisem jsou super pozorností, kterou sestra každý den využije. A nezapomeň jí přibalit také něco, čím je naplní.

7. Poukázkou neurazíš

Trefit se někomu do vkusu s konkrétním kouskem oblečení, doplňkem či kosmetikou není jednoduché. Pokud nevíš přesně, co sestra používá a nosí, vyřeš to poukázkou. Je to snad ten nejlepší dárek pro sestru, který se dá vymyslet za pár minut. Prostě si v oblíbeném obchodě vybere, co sama chce.

Domů
Sdílet
Diskuse