Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. prosince 2023 9:27
Čas čtení 0:31
Ondřej Jarůšek

Clash of the Stars láká na svůj největší turnaj. Psychopat Bejr se pobije s Jaromírem Soukupem

Clash of the Stars láká na svůj největší turnaj. Psychopat Bejr se pobije s Jaromírem Soukupem
Zdroj: Clash of the Stars/propagační foto
SPORT BOJOVÉ SPORTY BOX CLASH OF THE STARS MMA
Uložit Uložené

Bojová organizace Clash of the Stars spustila předprodej lístků na další turnaj. Fanoušci a fanynky se ho dočkají už za několik týdnů.

Pro Clash of the Stars, která funguje od roku 2022, se bude jednat v pořadí o sedmý turnaj. Jeho dějištěm se 27. ledna stane Sportovní hala Fortuna v Praze. Organizace to oznámila na sociálních sítích. Jednou z hlavních tváří akce by měl být kontroverzní influencer Aleš Bejr, který se má podle organizace utkat s Jaromírem Soukupem.

Doporučeno
Bleskurychlé K. O., hrozivé zranění a pekelné války o titul. Toto byl nadupaný turnaj Oktagon 50 Bleskurychlé K. O., hrozivé zranění a pekelné války o titul. Toto byl nadupaný turnaj Oktagon 50 9. prosince 2023 23:44

Organizace uvádí, že půjde o její dosud největší turnaj. Společně s oznámením turnaje byl spuštěn také předprodej lístků za aktuálně zvýhodněnou cenu od 449 do 1 299 korun.

„V hlavním zápase se podle pravidel boxu utkají majitel televize Barrandov a známý mediální magnát Jaromír Soukup a nevyzpytatelný Psychopat Bejr!“ láká organizace. Dále se zde představí například bývalý zápasník Oktagonu Vašek „Baba Jaga“ Mikulášek proti Patriku Žralokovi.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Clash of the Stars (@clashofthestars)

Domů
Sdílet
Diskuse