Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. prosince 2023 9:24
Čas čtení 0:28
Ilona Hobzová

Agraelus má ban na Twitchi. Důvod nezná a do platformy si rýpl kvůli pornu. Co bude s charitativním streamem?

Agraelus má ban na Twitchi. Důvod nezná a do platformy si rýpl kvůli pornu. Co bude s charitativním streamem?
Zdroj: RealGeek / propagační materiál
TECH TWITCH
Uložit Uložené

Vojtěch „Agraelus“ Fišar má ban na Twitchi už podruhé, tentokrát mu ale přinesl značné komplikace.

„Dostat ban v den, kdy Twitch oficiálně na svojí platformě povolí porno, je moje nová specialita,“ oznámil populární streamer ve čtvrtek prostřednictvím storíček na instagramu a neodpustil si i malý rýpanec vůči platformě. „Samozřejmě nemám udaný přesný důvod, protože Twitch je cokoliv, jen ne transparentní a konzistentní,“ uvedla česká streamerská jednička.

Doporučeno
Agraelus vyprodal Bráškovici za tři hodiny. Jedna lahev přitom stála přes dva tisíce korun Agraelus vyprodal Bráškovici za tři hodiny. Jedna lahev přitom stála přes dva tisíce korun 25. října 2023 15:30

Jak upozornil server PLAYzone, jde o druhý ban, který Agraelus na Twitchi dostal. Poprvé dostal zákaz vysílání na tři dny, ale po polovině trestu se mohl ke streamování vrátit. Tentokrát mu platforma žádost o odsunutí výkonu banu zamítla, což ovlivní páteční charitativní stream. Agraelus ho po zákazu musí přesunout na YouTube.

Domů
Sdílet
Diskuse