Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. prosince 2023 7:00
Čas čtení 0:27
Dominik Vetrák

God of War Ragnarök obdržel DLC Valhalla. Je delší než nové Call of Duty za skoro dva tisíce

God of War Ragnarök obdržel DLC Valhalla. Je delší než nové Call of Duty za skoro dva tisíce
TECH GAMING TIP NA HRY
Uložit Uložené

God of War Ragnarök: Valhalla je skvělé DLC, které tě nebude stát ani korunu.

God of War Ragnarök je fantastická hra z listopadu 2022, která nyní obdržela DLC Valhalla zcela zdarma. Jedná se o roguelite mód, ve kterém se Kratos a Mimir dostanou do Valhally, kde čelí vlnám nepřátel.

Doporučeno
Nové Call of Duty: Modern Warfare III střílí slepýma. Extrémně krátká kampaň je bída a velké zklamání Nové Call of Duty: Modern Warfare III střílí slepýma. Extrémně krátká kampaň je bída a velké zklamání 7. listopadu 2023 14:36

Kromě toho si hráči vylepšují zbraně, schopnosti, útoky a získávají speciální odměny, které jim pomohou v dalším pokusu překonat Valhallu. Vždy, když je totiž nepřátelé přemůžou, začnou znovu.

Mód skrývá několik tajemství a překvapení, která si nejvíce užijí dlouholetí fanoušci série. DLC nabízí také nový příběh, dialogy a postavy. Dohrání Valhally zabere minimálně pět hodin. Tento kvalitní obsah dostanou hráči zcela zdarma, přitom je delší než letošní singleplayerová kampaň pro Call of Duty, které stojí bezmála dva tisíce korun.

Domů
Sdílet
Diskuse