Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
3. ledna 2024 15:53
Čas čtení 0:45
Monika Růžičková

VIDEO: Tiktokerka objevila v domě své babičky protiatomový bunkr

ZAJÍMAVOSTI TIKTOK
Uložit Uložené

Žena objevila v suterénu domu své babičky bunkr s velmi podivnými předměty.

Účet s názvem It's Me Carly na TikToku zveřejnil video, které se dočkalo téměř čtyř milionů zhlédnutí. Na videu tiktokerka celým bunkrem provází a vysvětluje, proč ho objevili až teď a její babička o něm neměla tušení. 

Doporučeno
Pokusil jsem se stát členem tajného švýcarského společenství. Organizuje erotické orgie pro VIP hosty na hradech a zámcích Pokusil jsem se stát členem tajného švýcarského společenství. Organizuje erotické orgie pro VIP hosty na hradech a zámcích 2. ledna 2024 8:50

Bunkr se nachází v suterénu a vedou tam schody, se kterými má babička podle tiktokerky vzhledem k věku problém. Na první pohled ani není vidět kryt a zdá se to jako obyčejný sklep. Vypadá navíc prázdně, ale skrývá skladovací skříně a nedokončenou odpočinkovou místnost.

V bočním prostoru visí ze stropu falešná trubka, která po zatáhnutí otevře skryté dveře na opačné straně sklepa v prázdné skříni. Těmi se dá prolézt do další malé místnosti. Tam žena našla několik starých plynových masek, zrezivělé plechovky od svíček, čerpadlo na vodu ze studny nebo prkna na spaní. 

To vše a další vychytávky si podle Carly nechali v domě nainstalovat bývalí majitelé. Ti také nechali zhotovit speciální betonovou skluzavku do sklepa, a to z vnější strany domu. „Když se něco podělá, tak vím, kam jít,“ okomentovala tiktokerka svou procházku protijaderným krytem.

Domů
Sdílet
Diskuse