3. místo: Guotie
A opět Čína. Smažená varianta čínského knedlíku jiaozi, známá jako guotie, je severočínský knedlík obvykle plněný mletým vepřovým masem, čínským zelím, šalotkou, zázvorem, rýžovým vínem a sezamovým olejem.
Křupavé a měkké textury se dosahuje zvláštním způsobem přípravy. Zatímco se spodní část knedlíku smaží, do pánve se přidá malé množství tekutiny, která se poté přikryje, čímž se zbytek knedlíku a náplň zapaří.
2. místo: Koldūnai
A jsme v Evropě. Tyto plněné knedlíky vařené v osolené vodě jsou v Litvě známé jako koldūnai, v Bělorusku jako kalduny a v Polsku jako kołduny. Tradičně se plní mletým vepřovým, hovězím, kuřecím masem, tvarohem nebo houbami. Jsou výbornou volbou k obědu a lze je ochutit různými přílohami, od másla a černého pepře až po majonézu, zakysanou smetanu, křupavou slaninu nebo spirgučiais (druh vepřové kůže).