Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
2. února 2024 12:17
Čas čtení 1:10
Monika Růžičková

Twitch streamerka projevila laskavost, lidé ji automaticky považovali za OnlyFans modelku

Twitch streamerka projevila laskavost, lidé ji automaticky považovali za OnlyFans modelku
Zdroj: Instagram / gov.madison
OSOBNOSTI ONLYFANS TWITCH TWITTER
Uložit Uložené

Fakt, že sociální sítě a zejména Twitter (respektive X) umí být dost toxické místo, není žádná novinka. Teď se o tom na vlastní kůži přesvědčila i jedna mladá streamerka.

Madison je softwarová inženýrka a absolventka Harvardu, momentálně působí na sociálních sítích a jako streamerka na Twitchi, kde má přes pět tisíc sledujících. Je to nadšenkyně do Pokémonů a dalších Nintendo titulů. Na své sociální sítě často nahrává fotografie v kostýmech nebo plavkách, ale nikdy žádné odvážnější snímky.

Virální se každopádně stala poté, co mile okomentovala příspěvek náhodného muže na platformě X. Komentář spustil vlnu negativních komentářů, kdy se streamerka nestačila divit, co všechno jí lidé psali. Vše začalo, když se vyjádřila do vlákna na téma „Proč muži cítí potřebu projít si věcmi sami?“.

Pod příspěvek: „Moje první holka ze mě byla nesvá, když jsem před ní brečel poté, co jsem se dozvěděl, že můj nejlepší přítel z dětství má ve 21 letech rakovinu posledního stadia,“ Madison napsala, že to je hrozné a že jí ho je moc líto. To však spustilo lavinu nenávistných komentářů, ve kterých lidé (zejména muži) Madison osočovali z toho, že dělá OnlyFans a že si nikdo za její obsah platit nebude. Což ani nemůže, protože jak následně Madison všechny upozornila, ona žádné OF nemá. Tím to ale bohužel neskončilo.

Doporučeno
Jsou lepší peníze z kreslení, nebo Twitche? Rozhovor se známou českou streamerkou Clainou Jsou lepší peníze z kreslení, nebo Twitche? Rozhovor se známou českou streamerkou Clainou 1. února 2024 15:00

Poté, co se na svém profilu obhájila a uvedla, že opravdu působí pouze na Twitchi, negativní komentáře pokračovaly a naopak ji lidé nabádali, aby si profil založila, protože jí peníze protékají mezi prsty. V podstatě jí tak bylo nejprve vyčteno, že je bezcitná a jenom touží po pozornosti, aby se náledně mnozí uráželi za to, že OnlyFans nemá. Tohle bohužel o dívčích zkušenostech na sociálních sítích říká víc, než by se nám líbilo.

Původní příspěvek vidělo přes 61 milionů lidí a autoři komentářů se opravdu nedrželi zkrátka. 

Domů
Sdílet
Diskuse