Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
7. února 2024 15:51
Čas čtení 1:16
Veronika Ábelová

Lidé mají strach o Biancu Censori. V Los Angeles se ukázala jenom v průhledné pláštěnce

Lidé mají strach o Biancu Censori. V Los Angeles se ukázala jenom v průhledné pláštěnce
Zdroj: Rachpoot/Bauer-Griffin/GC Images/volně k užití
OSOBNOSTI KANYE WEST
Uložit Uložené

Manželka Kanyeho Westa Bianca Censori se v poslední době na veřejnosti ukazuje skoro bez oblečení. Tento týden v Los Angeles měla jen průhlednou pláštěnku, zatímco její manžel byl zahalený v masce. Fanoušci o ni mají obavy.

Nedávno se rapper Kanye West objevil se svou manželkou Biancou Censori v Los Angeles. Bianca na sobě měla pouze průhlednou pláštěnku s nápisy. Fanoušci vyjadřují obavy a obviňují Kaneyho z manipulace.

Doporučeno
FOTO: Prakticky nahá. Megan Fox dorazila na Grammy v zatraceně odvážných šatech FOTO: Prakticky nahá. Megan Fox dorazila na Grammy v zatraceně odvážných šatech 5. února 2024 11:54

„Kde je její rodina? Potřebuje pomoct,“ poukazují na outfity za hranou lidé na internetu. „Mrkni, jestli potřebuješ pomoct,“ vzkazují jiní.

V lednu Kanye West zveřejnil na svém Instagramu několik kontroverzních snímků své manželky. „Zachraňte prosím někdo tu ztracenou ženu! Je tu někdo, kdo jí může pomoct?“ okomentoval fanoušek jeden z příspěvků na Instagramu Kanyeho Westa, kde je Bianca téměř nahá.

Někteří fanoušci obvinili Kaneyho, že Biancou manipuluje a nařizuje jí, co má nosit. „Obrovský red flag. Všechno je to o tom, že se ji snaží oddělit od přátel, rodiny a kohokoliv, kdo jí dává radu, ať ho opustí, dokud ještě může,“ napsal jeden z fanoušků. Další říkají, že je nejvyšší čas, aby se do toho zapojily i úřady.

Kanye West se s Biancou poprvé setkal pracovně, a to jen pár měsíců po rozvodu s Kim Kardashian. Biancu často označoval jako svou múzu a ovlivňoval ji v módě. Kanye a Bianca se tajně vzali v roce 2022. Po svatbě si Bianca ostříhala dlouhé vlasy a obarvila je na blond. Také se začala objevovat v odvážných módních kouscích.

Doporučeno
Kanye West má bizarní pravidla pro svou manželku. Musí cvičit a nesmí mluvit, tvrdí zdroj Kanye West má bizarní pravidla pro svou manželku. Musí cvičit a nesmí mluvit, tvrdí zdroj 8. října 2023 13:35

Blízcí Biancy také vyjádřili obavy, že rapper se svou ženou manipuluje, a mnozí věří, že ji v mnohém kontroluje. Jeden z neznámých zdrojů dokonce řekl serveru Daily Mail informaci, že by Bianca měla žít podle určených pravidel. Ta se týkají stravy, cvičení i oblečení. 

West změnil i postoj své ženy k sociálním sítím. Do doby, než se Bianca provdala, byla na sociálních sítích aktivní. Kaney jí údajně zakázal používat sociální sítě, aby ji chránil před negativními komentáři. Blízcí tvrdí, že je to jen další krok k tomu, aby ji úplně izoloval.

Domů
Sdílet
Diskuse