Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
14. února 2024 7:45
Čas čtení 1:38
Ilona Hobzová

Kosmo, Čtvrtá hvězda, Trpaslík. Tyhle oblíbené české seriály si můžeš pustit zdarma

Kosmo, Čtvrtá hvězda, Trpaslík. Tyhle oblíbené české seriály si můžeš pustit zdarma
Zdroj: Česká televize
FILMY A SERIÁLY ČESKÁ TELEVIZE NEJLEPŠÍ SERIÁLY
Uložit Uložené

Máš už na Netflixu vše zhlédnuté a chybí ti česká tvorba? Kouknout můžeš třeba do archivu České televize.

iVysílání České televize nabízí desítky seriálů ze své tvorby. Sledovat tam můžeš aktuální hity jako Smysl pro tumor nebo Dobré ráno, Brno. Chceš si připomenout starší tvorbu, která zaznamenala pozitivní ohlas jak u diváctva, tak u kritiků a kritiček?

Refresher pro tebe vybral sedm dlouhodobě oblíbených seriálů různých žánrů, které v archivu České televize najdeš.

Kosmo

Česká vesmírná mise v ohrožení. Jak dostat partičku nekompetentních astronautů do kosmu za co nejméně peněz? Velký projekt malého národa, který nerad vrací dotace.

Případy 1. oddělení

Kriminální seriál inspirovaný 14 skutečnými případy, které řešili po roce 1989 policisté oddělení vražd na území Prahy. 1. oddělení je elitní útvar, který v posledních letech dosahuje objasněnosti trestných činů okolo 95 procent.

Most

Projekt, který si s nadsázkou bere na paškál složitá témata, jako jsou nesnášenlivost či xenofobie. Rámec seriálu tvoří příběh Luďka, kterého právě vyhodili z práce, bydlí v polorozpadlé barabizně, dluží, kam se podívá, má problémy s exmanželkou i se synem. A v tom nejhorším za ním přijde pošťák Ondra s pozváním do Pošty pro tebe.

Život a doba soudce A. K.

Soudce Adam Klos se snaží pochopit nejen své případy, ale i sám sebe. Třináctidílný seriál o životě a době soudce A. K. vypráví současný, reálný a vnitřně dramatický příběh mladého muže, složitě se prodírajícího civilními soudními spory, charakteristickými pro současnou společnost. Každý z nich se musí snažit pochopit a ukončit svým rozsudkem, svou představou o spravedlnosti. A musí nést nikdy nekončící odpovědnost za to, že se jeho verdikt dotýká bolavých míst našich obyčejných životů.

Trpaslík

Jedna obyčejná nymburská rodina a jeden neobyčejný sádrový trpaslík, který dokáže splnit i ty nejdivočejší sny. Staňkovi, jejich příbuzní, známí a sousedé nejsou, jak už to bývá, se svými životy docela spokojeni. Že by ale nakonec mohlo být i hůř, na to v rozhodující chvíli nikdo z nich samozřejmě nemyslí. 

Ochránce

Aleš Pelán je oblíbeným učitelem na střední škole. Šikana kolegyně ho donutí uvědomit si, že každý někdy potřebuje zastání. Učitelka, které se utopí žák na výletě. Rodiče dětí tyranizovaných nezvladatelným spolužákem. Základka, na které se porvou romské děti s bílými. Vychovatelky diagnostického ústavu, jimž chovanec zavraždí kolegyni… Tyto a další případy bude Pelán vyšetřovat coby školský ombudsman. I když není policista, ale učitel.

Čtvrtá hvězda

Hotel na okraji Prahy. Tři patra, tři recepční, tři hvězdičky. A manažerka chce čtvrtou. Sitcom s hereckým souborem Dejvického divadla. Příběh tedy sleduje nelehkou cestu za získáním čtvrté hvězdy, kořeněnou peripetiemi různých vztahů na pracovišti mezi více či méně bizarními postavami.

 

Domů
Sdílet
Diskuse