Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. února 2024 14:09
Čas čtení 1:00
Anna Peclová

Pedro Pascal promluvil o druhé sérii The Last Of Us. Podívej se, co prozradil o natáčení

Pedro Pascal promluvil o druhé sérii The Last Of Us. Podívej se, co prozradil o natáčení
Zdroj: HBO
ZAHRANIČÍ HBO SERIÁLY THE LAST OF US
Uložit Uložené

Americký herec Pedro Pascal nedávno získal dvě významné ceny za svůj výkon v dramatickém seriálu The Last Of Us. Teď promluvil o natáčení druhé série, které v současnosti probíhá ve Vancouveru.

Mužskou televizní hvězdou roku na předávání cen People’s Choice Awards se minulý týden stal Pedro Pascal. Cenu dostal za roli Joela v seriálu HBO The Last Of Us. O šest dní později získal cenu SAG za mužský herecký výkon v dramatickém seriálu.

Doporučeno
Tohle je podle lidí top 5 nejvíc toxic seriálových párů. Z těch si příklad neber Tohle je podle lidí top 5 nejvíc toxic seriálových párů. Z těch si příklad neber 24. února 2024 8:35

Z ocenění byl dle výrazu obličeje šokován. „Tohle je špatně hned z několika důvodů. Jsem opilý. Myslel jsem, že se dnes můžu opít,“ řekl na pódiu. V zákulisí později se slzami v očích přiznal novinářům, že pil tequilu a že ho vítězství skutečně překvapilo.

Na předávání cen SAG v Los Angeles přiletěl herec z Vancouveru, z natáčení druhé série pořadu The Last Of Us. „Natáčení jde skvěle. Je až obdivuhodné, s jakým soustředěním a nasazením se všichni pustili do druhé série,“ sdělil herec serveru Deadline.

The Last of Us.
The Last of Us. Zdroj: HBO

Vyzdvihl také kolegy Craiga Mazina a Bellu Ramsey. „Je skvělé být opět s nimi. Celý štáb pracuje tvrději, než bych si kdy dokázal představit, dokonce tvrději než u první série, což má blízko k nemožnému. Je to inspirující, neuvěřitelné, a to jen díky nim,“ řekl herec s odkazem na svou cenu SAG.

„Pracovat pod Craigem Mazinem a Neilem Druckmannem a po boku Belly Ramsey je opravdu celý důvod, proč to pro mě funguje. Myslím, že se každý den učím něco nového a budu o tom přemýšlet asi do konce života,“ dodal.

The Last Of Us je americký dramatický televizní seriál tvůrců Craiga Mazina a Neila Druckmanna. Vychází ze stejnojmenné videohry a vysílá ho platforma HBO. V hlavních rolích vystupují Pedro Pascal a Bella Ramsey.

Domů
Sdílet
Diskuse