Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
24. února 2024 8:35
Čas čtení 1:13
Monika Růžičková

Tohle je podle lidí top 5 nejvíc toxic seriálových párů. Z těch si příklad neber

Tohle je podle lidí top 5 nejvíc toxic seriálových párů. Z těch si příklad neber
Zdroj: National Broadcasting Company (NBC)
ZAJÍMAVOSTI NEJLEPŠÍ SERIÁLY VZTAHY
Uložit Uložené

Seriálový svět nám přináší různé druhy vztahů – od těch, které nás inspirují, přes ty, které nás šokují svým toxickým chováním, až po ty, které nám ukazují, že ideální vztah není vždy takový, jak se může zdát. Proč ale nejvíc milujeme ty toxic?

Seriálové postavy jsou často inspirativní a jejich vliv se může dostat až do tvého běžného života. Přinášíme ti žebříček top 5 nejvíc toxic seriálových párů, ze kterých si určitě inspiraci neber. Žebříček na základě uživatelských hodnocení sestavil server Ranker.cz. Dej nám vědět, jestli s výsledky souhlasíš.

5. místo 

Pár Elena a Damon z Upířích deníků má rozhodně chemii na rozdávaní, problémů ale taky. Dospívající dívka a o stovky let starší upír. Nestačí? Elena předtím chodila s jeho bratrem Stefanem. Navíc Elena se stále snažila Damona změnit, a když nežil podle ní, trpěla.  

 

4. místo

Kolikrát se Ross a Rachel z Přátel rozešli a zase dali dohromady, snad ani spočítat nejde. Ross směšně žárlil na vše, co Rachel udělala, pár hodin po „rozchodu“ (i když – rozešli se vůbec?) skočí jiné ženě do postele. Na druhou stranu nerozhodná Rachel pořád Rossovi motala hlavu a rozbila mu tím nejeden vztah. 

 

Čti na další straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 1 z 3
Domů
Sdílet
Diskuse