Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. února 2024 17:17
Čas čtení 0:54
Ilona Hobzová

Toto jsou nejvíc žádané práce, které lze dělat jako vedlejšák z domova

Toto jsou nejvíc žádané práce, které lze dělat jako vedlejšák z domova
Zdroj: Freepik/@ user18526052/volně k užití
ZAJÍMAVOSTI PRÁCE SPOJENÉ STÁTY AMERICKÉ (USA)
Uložit Uložené

Některé mohou vynést velmi slušnou částku peněz.

Americká platforma pro vyhledávání pracovních příležitostí na dálku a hybridních pracovních příležitostí FlexJobs zaznamenala v posledních měsících nárůst počtu nabídek na dálku a na částečný úvazek.

Doporučeno
Tohle jsou nejvýdělečnější účty na OnlyFans. Najdeš mezi nimi i řadu celebrit Tohle jsou nejvýdělečnější účty na OnlyFans. Najdeš mezi nimi i řadu celebrit 26. února 2024 13:34

Společnost na základě nabídek více než 58 tisíc firem zveřejněných v období od července do prosince 2023 identifikovala sedm žádaných vedlejších přivýdělků, které lze vykonávat z domova. Přidala také odhady platů od společnosti Payscale:

  1. Virtuální asistent*ka, 420 korun na hodinu
  2. Účetnictví (evidence a organizace finančních údajů včetně fakturace, vyúčtování, mzdy a odsouhlasení transakcí), 466 korun na hodinu
  3. Zástup zákaznického servisu, 373 korun na hodinu
  4. Účetnictví (interpretace a prezentace finančních údajů včetně daňových přiznání nebo auditů), 536 korun na hodinu
  5. Technický*technická spisovatel*ka, 606 korun na hodinu
  6. Specialista*specialistka sociálních médií, 443 korun na hodinu
  7. Střih videí, 513 korun na hodinu

Celkový počet hodin se sice u jednotlivých pozic liší, ale většina na seznamu FlexJobs vyžaduje přibližně 10–25 hodin týdně.

Doporučeno
Z Voya přímo na obrazovku. Do vysílání zamíří seriál o populární české zpěvačce (Aktualizováno) Z Voya přímo na obrazovku. Do vysílání zamíří seriál o populární české zpěvačce (Aktualizováno) 27. února 2024 11:10

Některé pozice si navíc mohou vydělat několikanásobně více, než činí odhady. Například účetní na portálu Upwork si prý mohou účtovat až 175 dolarů za hodinu nebo u některých projektů až 300 dolarů za hodinu, tedy bezmála sedm tisíc korun. 

K většině zmíněných prací navíc podle kariérní expertky FlexJobs Toni Frana není třeba vysokoškolské vzdělání. „Na všech těchto pozicích se hledají základní měkké dovednosti: schopnost dodržovat termíny, dobré komunikační schopnosti v písemné i telefonické formě, samostatnost, schopnost řešit problémy a samozřejmě základní technologické dovednosti,“ říká.

Domů
Sdílet
Diskuse