Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
28. února 2024 10:00
Čas čtení 1:05
TASR

Herec Alain Delon má problém. V jeho domě našli neuvěřitelné množství zbraní

Herec Alain Delon má problém. V jeho domě našli neuvěřitelné množství zbraní
Zdroj: Wiki Commons/Premier.gov.ru/volně k užití
ZAHRANIČÍ FILMOVÉ OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Policisté zůstali z jeho arzenálu v šoku. V hercově venkovském sídle, asi 135 kilometrů jihovýchodně od Paříže, našli také střelnici a více než tři tisíce nábojů.

Policie zabavila v domě francouzského herce Alaina Delona 72 střelných zbraní, přičemž na žádnou z nich neměl povolení. V úterý to podle agentury TASR oznámila francouzská prokuratura.

Nemá žádné povolení

V hercově venkovském domě ve vesnici Douchy-Montcorbon, asi 135 kilometrů jihovýchodně od Paříže, našla policie také střelnici a více než tři tisíce nábojů. Podle místního prokurátora Jeana-Cedrixe Gauxe nemá Delon žádné povolení, které by mu umožňovalo vlastnit zbraň.

Doporučeno
Toto jsou nejvíc žádané práce, které lze dělat jako vedlejšák z domova Toto jsou nejvíc žádané práce, které lze dělat jako vedlejšák z domova 27. února 2024 17:17

Hercův zdravotní stav není nejlepší od roku 2019, kdy prodělal mrtvici, a nedávno se ocitl v centru rodinného sporu. Povolení k prohlídce nařídily úřady poté, co si soudem pověřený policista při návštěvě nemovitosti všiml zbraně a upozornil na ni soud.

Delon (88) si zahrál gangstera se zbraní v ruce v několika známých filmech, včetně Borsalina. Díky filmu Samuraj z roku 1967 se mu také připisuje vytvoření hollywoodského prototypu záhadného, racionálně uvažujícího nájemného vraha.


Od 90. let se Delon ve filmech objevuje jen zřídka. Jeho posledním významným veřejným vystoupením bylo převzetí Zlaté palmy za celoživotní dílo na filmovém festivalu v Cannes v roce 2019. V září 2021 se také osobně zúčastnil pohřbu svého přítele, francouzského herce Jeana-Paula Belmonda.

Rodinné spory

Minulý měsíc podal Delonův nejmladší syn Alain-Fabiens žalobu na svou sestru Anouchku a obvinil ji, že zneužila Delonovy slabosti. Rodinný spor se dostal na veřejnost, když Delonův nejstarší syn Anthony řekl francouzskému časopisu Paris Match, že jeho otec je slabý.

Doporučeno
České bílé víno je podle turistů jedno z nejlepších v Evropě, vítěz nepřekvapí České bílé víno je podle turistů jedno z nejlepších v Evropě, vítěz nepřekvapí 23. února 2024 11:45

Herec však prostřednictvím svého právníka uvedl, že je synovými slovy šokován, a podal trestní oznámení pro pomluvu.

Obavy o Delonovo zdraví začaly narůstat poté, co jeho tři děti loni podaly trestní oznámení na hercovu bývalou asistentku a obvinily ji z hrubého a výhrůžného chování vůči Delonovi. 

Domů
Sdílet
Diskuse