Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. března 2024 9:31
Čas čtení 0:47
Veronika Ábelová

Netflix v Česku ovládl nenápadný akční seriál z Francie. Porazil i Avatara

Netflix v Česku ovládl nenápadný akční seriál z Francie. Porazil i Avatara
Zdroj: Netflix/ propagační materiál/ volně k užití
FILMY A SERIÁLY NETFLIX NETFLIX SERIÁLY
Uložit Uložené

V Česku byl na Netflixu za poslední dva dny nejvíce sledovaný akční seriál z Francie Furies.

Nový francouzský seriál Furies z roku 2024 je v Česku na Netflixu momentálně nejsledovanější, a to dokonce natolik, že v posledních dnech drtí i populárního Avatara (nikoli toho od Jamese Camerona). Režiséry akčního seriálu z pařížského podsvětí jsou Cedric Nicolas-Troyan a Samuel Bodin. Seriál má osm dílů.

furies
Zdroj: Netflix

Příběh vypráví o mladé ženě, která touží po pomstě za otcovu smrt. Vydá se za tzv. Furií, která dokáže v pařížském podsvětí udělat pořádek. Ta však mladou dívku zatáhne do svých intrik, místo aby jí pomohla.

Podle hodnocení diváků na ČSFD má seriál jenom 57 procent a většina recenzí je dost rozporuplná. Někteří jsou zklamaní a hodnotí seriál jako ten, který vás přestane po pár dílech bavit. Jiní seriál chválí jako skvělou francouzskou krimisérii s neotřelými ženskými hrdinkami.

„Nemůžu si pomoct, ale mně to prostě sedlo. Svět kmotrů je vždy opředen tajemnou mlhou, kterou tentokrát rozplétá nebojácná Lyna. A rozhodně se nebudete nudit, akce je na každém kroku. Seriál řadím mezi ty lepší oddechovky, které vás nutí sledovat díl za dílem, takže pokud potřebujete tip na binge watching, tohle je trefa. A vzkaz pro Netflix: prosím, potřebuji druhou řadu!“ komentuje seriál BaruM ve své recenzi na ČSFD.

Tak co, dáš mu taky šanci?

Domů
Sdílet
Diskuse