Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
11. března 2024 9:43
Čas čtení 0:46
Anna-Marie Hanzlíková

VIDEO: Koukni, jak Ryan Gosling a jeho 65 Kenů předvedli I'm just Ken živě na Oscarech

VIDEO: Koukni, jak Ryan Gosling a jeho 65 Kenů předvedli I'm just Ken živě na Oscarech
Zdroj: TASR (AP Photo/Chris Pizzello)
FILMY A SERIÁLY BARBIE BILLIE EILISH OSCAR RYAN GOSLING
Uložit Uložené

Nominovaný Ryan Gosling zazpíval na Oscarech hit I'm Just Ken společně se Slashem a Markem Ronsonem. Nominaci sice neproměnil, ale energické vystoupení stálo za to – posuď sám*sama z videa!

Gosling zapojil do svého vystoupení i spřízněné hvězdy. Jakoby do ucha nejdříve začal zpívat filmové Barbie Margot Robbie, která seděla v publiku. Potom se přesunul na pódium, kde ho doplnil jeho sbor Kenů, mimo jiné i ti, kteří se s ním objevili ve filmu, tedy Simu Liu, Kingsley Ben-Adir a Ncuti Gatwa.

Po růžové show na pódiu se ještě jednou vrátil do hlediště a mířil za režisérkou filmu Gretou Gerwig, aby si s ním kus textu také zazpívala. Neminul ani Americu Ferreru, která ten večer neproměnila svou nominaci za vedlejší herecký výkon právě ve filmu Barbie. Nakonec se přesunul i za svou kolegyní z filmu La La Land Emmou Stone, která ten večer naopak sošku za hlavní herecký výkon ve filmu Chudáčci získala.

I když od publika v Dolby Theatre sklidil nadšené ovace a někteří jeho výkon označili za číslo večera, na sošku to nestačilo. Oscara za nejlepší původní píseň získala Billie Eilish a její bratr Finneas, i tak to byl ale zásah pro Barbie, protože What Was I Made For? je ze stejného filmu.

 
Domů
Sdílet
Diskuse