Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. března 2024 14:30
Čas čtení 0:27
Anna Peclová

Herec Jeremy Renner vzpomíná na své hororové zranění. Pomohly mu rozhovory se slavným kolegou

Herec Jeremy Renner vzpomíná na své hororové zranění. Pomohly mu rozhovory se slavným kolegou
Zdroj: Marvel Studios
ZAHRANIČÍ AVENGERS: KANG DYNASTY AVENGERS: SECRET WARS MARVEL MARVEL FILMY ROBERT DOWNEY JR.
Uložit Uložené

Herec Jeremy Renner, který měl v lednu nehodu se sněžným pluhem, se v rozhovoru vyjádřil ke svému přátelství s hercem Robertem Downem Jr.

Renner, který loni v lednu utrpěl vážná zranění, když ho přejel sněžný pluh, uvedl, že ho Downey během celé rekonvalescence udržoval v dobré náladě. To mu během náročné rekonvalescence velmi pomohlo.

Doporučeno
Co nevíš o Zendaye: Tajně chodila s hercem z Euforie, začala kariéru po boku hvězdy Onlyfans a mohla být basketbalistkou Co nevíš o Zendaye: Tajně chodila s hercem z Euforie, začala kariéru po boku hvězdy Onlyfans a mohla být basketbalistkou 14. března 2024 14:00

V rozhovoru pro magazín People Renner vtipkoval, že videohovory s hercem, který nedávno vyhrál Oscara za roli ve filmu Oppenheimer, mu připadaly „jako kdyby spolu chodili“.

„Říkal mi: Kámo, nejdůležitější je, abys vypadal dobře. Je mi jedno, jak se cítíš, hlavně když budeš vypadat dobře, na tom jediném záleží,“ popisoval Renner své konverzace s hereckým kolegou.

Renner a Downey Jr. spolu pracovali na filmech společnosti Marvel Cinematic Universe, včetně filmové série Avengers. V týmu superhrdinů si Renner zahrál Hawkeye a Downey Jr. Iron-Mana.

Domů
Sdílet
Diskuse