Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
Tento článek je PR zpráva společnosti Dreame.
22. března 2024 16:30
Čas čtení 1:22
Sponzorovaný obsah

Výkonný a šetrný: S tímhle fénem zvládneš styling vlasů jako od profesionála

 Výkonný a šetrný: S tímhle fénem zvládneš styling vlasů jako od profesionála
Zdroj: Dreame
MÓDA PÉČE O VLASY STYLING VLASŮ
Uložit Uložené

K fénu dostaneš i pět nástavců pro různé druhy stylingu.

Na český trh beauty novinek vstoupil fén Dreame Hair Miracle. Jeho cílem je radikálně změnit způsob, jakým přistupujeme k sušení a stylingu vlasů. Kombinuje vrchol technologické inovace a designu.

S výkonným motorem s otáčkami 130 000 RPM, pěti speciálně navrženými magnetickými nástavci, produkcí 600 milionů negativních iontů, čtyřmi teplotními režimy, rychlostí proudění vzduchu 70 m/s a příjemně nízkou hladinou hluku 57 dB představuje Dreame Hair Miracle skutečnou revoluci ve světě péče o vlasy.

Pět nástavců, pět příležitostí

Každý z pěti magnetických nástavců byl navržen s myšlenkou na specifické potřeby sušení a stylingu vlasů. Esenční nástavec je určen pro hloubkovou výživu, stylingový pro precizní úpravu, hladký pro minimalizaci krepatění, difuzér pro tvorbu dokonalých kudrlinek a nástavec pro vyhlazení zajišťuje dokonalou hladkost a lesk. Inovativní technologie využití 600 milionů negativních iontů na cm³ efektivně neutralizuje statickou elektřinu, díky čemuž jsou vlasy po sušení hladší, zdravější a přirozeně lesklé. Tyto anionty navíc uzavírají kutikuly vlasů a chrání je před poškozením teplem, což vrací vlasům jejich přirozenou texturu a lesk. Fén i nástavce jsou baleny v koženém kufříku, který z něj dělá luxusní dárek.

Dreame Hair Miracle, obsah balení.
Dreame Hair Miracle, obsah balení. Zdroj: Dreame

Výkon, který překonává hranice

Srdcem tohoto zařízení je vlastní motor Dreame s otáčkami 130 000 RPM, který dodává silný proud vzduchu o rychlosti 70 m/s, čímž zefektivňuje odstranění vlhkosti a zkracuje dobu sušení, zatímco průtok vzduchu 55 m3/h zajišťuje rychlé a rovnoměrné sušení. Tato vysoká rychlost a objem vzduchu přinášejí nejen efektivitu, ale i úsporu času.

Dreame Hair Miracle s vysokým výkonem.
Dreame Hair Miracle s vysokým výkonem. Zdroj: Dreame

Přizpůsobení na míru

Uživatelé si mohou přizpůsobit proces sušení díky čtyřem teplotním režimům: od chladného vzduchu pro šetrné sušení přes rychlé sušení horkým vzduchem až po jemný režim pro dodatečnou výživu. Unikátní je také možnost sledovat reálný teplotní režim na integrovaném LCD panelu, což přináší uživateli lepší kontrolu a přizpůsobení sušení jeho aktuálním potřebám.

Dreame Hair Miracle pro moderní život.
Dreame Hair Miracle pro moderní život. Zdroj: Dreame

Nová éra péče o vlasy

Dreame Hair Miracle přináší nejen vynikající výkon, ale také nevídanou šetrnost k vlasům, čímž zajišťuje, že vaše vlasy budou po každém použití vypadat lépe a zdravěji. Fén je navržen tak, aby odpovídal potřebám moderního života, kde jsou čas a kvalita péče o vlasy klíčové. Tuto novinku si můžeš pořídit na Alza.cz

Domů
Sdílet
Diskuse